OM MIG

Jag bor i Göteborg tillsammans med min grekiske stolthet till man och våra tre barn, två sönerna 87:a och 90:a och vår dotter -91. Vår katt Asterix har numera flyttat till landet.
Hälsingborg är min och min fars födelsestad, 1957 var det år jag föddes i den stad jag fortfarande älskar men tyvärr inte har någon anknytning till längre, inte ens Hebsackersgatan finns kvar längre. Där gick jag i kindergarten som lekis hette på den tiden, drack vatten från brunnarna på Hälsovägen, såg mitt första fyrverkeri på trappan till Kärnan.
Efter kindergarten bodde vi i Göteborg och sedan Partille men bara i 3 år, vi flyttade därefter till Mjöbäck i västergötland på gränsen till halland. Mjöbäck blev alltså den by med omnejd där jag har mina barndomsvänner. Där växte jag upp innan jag flyttade till Borås för att utbilda mej till frisör vid 17 års ålder.
Efter utbildningen flyttade jag så till Göteborg och har i bott här sedan 1978.
Som Frisör arbetade jag på Panache innan jag startade ett dagis tillsammans med några vänner.
Sen fick jag plötsligt idén att starta egen frisersalong, men det blev kortvarigt då vår förste son var på väg. När han var 1 månad började jag arbeta som dagbarnvårdare istället och gjorde så i 13 år. Sedan tog jag jobb närliggande skola. Idag jobbar jag med min man i hans firma där jag tar hand om hemsidebyggandet.
Min man träffade jag -82 på Konsum i Lövgärdet Gbg en dag och på den vägen är det som man säger (kanske inte så romantiskt som en del tror och ser framför sej en idylliskk ö i medelhavet).
Min mor är från Danmark, närmare bestämt Hedehusene, mellan Köpenhamn och Roskilde. Där har jag mina 6 mostrar och morbröder, och en massa kusiner.
Det finns dom som tycker jag är ett troll och dom som tycker ängel passar mej bättre, så därav namnet på min blogg (tidigare "Trolltyg och Änglaströssel"). Ett yrväder har jag nog alltid varit. Jag gillar det mesta här i livet så länge det är för överlevandet för allas bästa, i mesta möjliga mån.
En gång i tiden var det nån som kallade mej naturbarn och det är nog den beskrivning jag avslutar min presentation med.
På gensyn, som det heter ibland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar