OM BLOGGEN

DET HJÄRTAT ÄR FULLT AV TALAR MUNNEN, så här samlar jag lite av det mitt hjärta är fullt av.
  
Bloggen har väl inte riktigt blivit som jag planerade från starten i början på 2007.

Ursprungligen ville jag fylla den med små tips och idéer, gärna gamla kunskaper idag nästan bortglömda; Huskurer - gulsåpa till stickor, Filosofiska tankar - " har du problem, berätta det för minst 3 personer" (Sokrates), Deviser av olika slag - "Man kan lära sig ofantligt mycket av de gamla ordspråken men man gör det inte" etc. Det var också det som det första  bloggnamnet (trolltyg och änglaströssel) syftade till. Nu har Bloggen fått en lite annan dimension är namnet och namnet ändrats till Varjehanda
Det gick så fort när man bara väl kom igång, så mycket att skriva om och så försöka hitta passande bilder till (vilket lyckats ibland men inte alltid). Så ovanstående liksom hanns inte med.
Sedan ville jag försöka göra den tilltalande för ögat, och där började jag ju ganska bra och har utökat till att göra den lite finare på högersidan med lite mer arbete till de små citaten. En del av inläggen på senare tid med tillhörande bilder kanske inte tillhör de mest estetiska. Vill ju inte låta bli att göra ett inlägg bara för att jag inte hittar en snygg passande bild snabbt nog och lite kul är ju inte fel. "Gud give mig tålamod men låt det gå fort!"
Och jag ville bara ha EN blogg. Så då blev nästa steg att skapa de små vråna för att dela upp hela bloggen i olika delar, så att läsaren kan välja eller välja bort, och jag kunde välja att skriva om allt mellan himmel och jord utan begränsningar (du som läst min presentation på hantverkssidan känner säkert igen detta).
Nu är Bloggen iaf som den är, och så får den nog vara - den representerar mej och den är väl jag i ett nötskal...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar