Äntligen kom jag igång med lyssnandet av Jussi

bild lånad av http://www.bt.se/nyheter/boras/se-stefan-sauk-i-filmernabr-som-ska-gora-boras-battre(945995).gm
Har länge tänkt lyssna till Jussis Adler-Olsens böcker, dom verkar otroligt spännande och bra allihop. Så idag blev det äntligen av och jag började med "Marcoeffekten" Så spännande redan från första mening i inledningen. Och så börjar kapitel 1... oj säger jag bara.. hur bra är du egentligen Stefan Sauk!? Så träffsäker när du läser "för helvete Ties, det är ju 50 miljoner om året" inte undra på att du belönas av Bonnierradio för magnefik uppläsning (läs här om du vill veta mer). Och det gällde inte ens den bok jag lyssnar till just nu utan en senare "Flaskpost" av samme författare. Jaha... bara att inse att jag får starta en ny författar-maraton efter min senaste (Karin Alvtegen X 5 som börjar på S) som du kan läsa om här.

Har du någon favoritförfattare?


”Att läsa utan att reflektera är som att äta utan matsmältning.”
Edmund Burke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar