Äkta Virkglädje - en inspiration


Hittade denna bild på Pinterest crocket inspiration idag när jag googlade runt efter en sjal. Titta in Atelje'n om du vill läsa och se mer. Tycker bara bilden utstrålar en så total virkglädje att jag var tvungen att visa den. 

ps, jag hittade sjalen jag letade efter men inte mönstret, men tror nog det går att leka fram den i sann virkglädje.


~ snickarglädje eller virkglädje...
det går på ett ut bara man har kul ~

 blogginfo , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Det ser ut som hemma hos min moster :)

  SvaraRadera
 2. måste kännas helt underbart Hannele

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig och lite annorlunda blogg du har. Återvänder nog snart igen.

  SvaraRadera
 4. tack Maria... du är alltid välkommen. Jag är inte jätteaktiv längre men du är alltid välkommen att titta in :)

  SvaraRadera
 5. Tack för hälsningen från Bengt, du får hälsa tillbaka. Har han någon som tittar till stället nere i Dannike?

  Mvh
  Kjell E/Flanören...

  SvaraRadera
 6. Tack så väldigt mycket för hälsningen från din far. Hoppas verkligen att han nu återfår sina krafter igen och snart är på benen. Har varkligen funderat vad som kan ha hänt och nu fick jag ju veta även om det var trist att höra ! Han är saknad här ute i cybervärlden ! Kram !

  SvaraRadera