Något gammalt, en restbit och så lite nytt


Före jul hade jag 15 kollegor på julmiddag, 15 damer skulle hänga sina tunga vinterkappor och jackor någonstans. Ungefär när de 3 sista anlände brakade allt golvet... ja,ja ingen skada skedd, det går att sätta upp igen. Men den var liten den var inte så rolig, varför inte passa på att sätta upp något bättre.

Så, efter lite letande upptäckte vi (jag och maken) att det inte fanns något att köpa som föll mej i smaken. Skulle vi bli tvugna att hänga upp den gamla igen med lite bättre fästen? Nä, det ville jag ju inte... så vad har vi som går att använda?

En träplanka med krokar på var ju en idé kanske... och jo visst, det fanns ju en bit kvar då vi byggde trallarna till balkongen. Åh, då kan jag ju använda dom gamla krokarna jag hittade på loppis en gång! Sen var det bara att leta på nätet efter ytterligare krokar och Clas Olsson (där det mesta finns) hade vad vi sökte.

Därmed har vi nu en hängare med plats för massor av vinterkläder... och dessutom ordentligt förankrad i väggen för att hålla. Och framför allt.... jag tycker den blev väldigt snygg, vad tycker du?

✿ܓ

"alla idéer är bra utom de dåliga"

9 kommentarer:

 1. @Gisan, är faktiskt riktigt nöjd, nu kan du komma och hälsa på utan att behöva slänga jackan på golvet :) tack och kramar tebaks.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Toppen snyggt och ser ut som gamla krokar man hade i skolan. Har själv några sådana i källaren där vi hänger våra jobb- och trädgårds- kläder
  Ha de gott.

  SvaraRadera
 3. till Lotta: Tack, tror att de längst ner är från en typ sådan hängare, fast kanske alla gamla hängare hade såna som liksom skruvas i uppåt. Kanske inte det bästa att hänga tunga saker på just dom men de övriga är nya och stabila.

  SvaraRadera
 4. Det blev väldans snyggt ska jag säga. Man kan hänga det mesta på de där krokarna tror jag.
  Hade något liknande i stallet vill jag minnas.

  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 5. hej, jag är på jakt efter Gbg-bloggare. Tycker det kunde vara kul. Men hittar mest 18-åringar som skriver om mode och sex. Du verkar ha en något annan inriktning. Det där om att ha problem och berätta det för minst 3 personer (läser i din presentation)? Lät ju intressant t ex.

  SvaraRadera
 6. till Cathrin: hej, kul att du hittade hit. Ja, jag är en Gbg bloggare tillhör ju den äldre generation och sex och mode låter jag gärna andra blogga om... Nu blev jag ju lite nyfiken på vem du är (länken till dig funkar inte) och om du har något speciellt syfte med att leta efter bloggar som min. Du är mer än välkommen tillbaka även om jag inte bloggar så mycket längre :)

  SvaraRadera
 7. Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig
  För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
  Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

  SvaraRadera