Mitt första cement gjuteri


Jag berättade ju i sommras i tidigare inlägg om min första erfarenhet av att jobba i cement (klicka här om du vill se det inlägget)

Det fågelbad du ser ovan blev resultatet... men eftersom jag inte har någon trädgård att sätta ett dylikt i så fick det bli ett litet (ca 30 cm i diameter) sådant, men problemet var ju också att det liksom inte fick plats och om jag bara ställlde den i krukan skulle den ju döljas av växter. Så nu har jag äntligen monterat den... den är upphöjd med 3 st armeringsjärn och får liksom sväva lite fritt. på tal om armeringsjärn så är det ett material jag älskar och har använt i många andra sammanhang såsom bl.a ihop med keramik, klicka här om du vill se exempel på vad.

Hur som helst så tror jag att det var just användningsområdet och att jag inte var förberedd då jag prövade detta material första gången, för nu verkar jag ju ha kommit igång som du kan se i mina två senaste cement inlägg här och här.


"Frihet är inte värd att ha om den inte innebär frihet att ha fel"

- MAHATMA GANDHI -

ܓ

4 kommentarer: