Hjärta hårt som cement...


... men väl så värmande. Träffade en kvinna häromdagen som gjorde cement-tavlor med ett hjärta i och därmed föddes idén. Men det var inte så lätt så detta är nr 2. I det första försöket flyttade allt på sig och jag flyttade tillbaka men oljan som jag smörjt in levde sitt eget liv och därmed låg oljan iställlet inne i i cementen och formen (som används till mat) fick kasseras. Men det var bara att tänka om och här är resultatet.

Nu ska jag göra fler och lägga i lite färgpigment i cementen för att skapa annan effekt... och hoppas någon blir glad för sin julklapp i år.

Så plötsligt har även jag upptäckt tjusningen med att jobba i cement... detta sten-hårda material får ju faktiskt ett ganska mjukt intryck när det väl är färdigt, eller hur?


"Framtiden kommer av sig självt - Framstegen måste vi göra själva"

✿ܓ

6 kommentarer:

 1. Ser ut som en stor pepparkaka :)
  Snygg!

  SvaraRadera
 2. till Nina: haha... det har du rätt i, det var svårt att fota i rätt ljus samtidigt som ljusen ju skulle vara täna. Den är ju egentligen nästan vit. Ska ta några nya foton så det syns bättre, men gilar det där med "pepparkaka" Tack

  SvaraRadera
 3. Så då blev du "fast i cementen" tillslut, då!?

  SvaraRadera
 4. Till Helene: Njae... brist på krafter och tid till annat, men allt skapande är ju faktiskt kul... när det är något man vill göra. I sommras var jag väl inte riktigt förberedd i vad det handlade om och vad jag ville göra. Tycker fortfarande att cement stenigt och dött att jobba i, men så länge det blir ett någorlunda mjukt uttryck är jag nöjd.

  SvaraRadera
 5. Ja det här var ju också jättefint ju.

  SvaraRadera
 6. till Filifjonkan: Tack min vän, ledsen att jag inte hinner titta in till dej så ofta nuförtiden. Hoppas allt är väl med dej. Kram

  SvaraRadera