64 % av svenskarna kan inte ha fel :))))


Göteborg är den bästa staden att bo i tycker 64 % på 2:a plats kommer Halmstad... klart de ligger ju på Sveriges framsida båda två *fniss* Dagens foto är tagit uppifrån masthugget över stan och hamnen.

I dagens P4 ringde en go´ gubbe in och sa " godmorgon alla göteborgare och alla inflyttade, vad ska man säga... lyssna på maj......................... känn er välkommna, de´é dé som é götteborg.... att alla é liksom välkomna och dé é gött å dé é en go´stämmning, ingen snoffsihet utan dé é goa gla´a götteborgare som gillar att åka spårvagn... gå å knika nere i feskehamnen eller vara på avenyn en lörda´kväll. Välkommen... nya göteborgare, gamla göteborgare, göteborgare från utlandet, från inlandet från baklandet... här é alla väkommna, dé é gött och dé bästa med göteborg é att sta´n é blåvit"

Tyvärr har jag inget namn på denne goe gubbe, men det är bara att hålla med... och programmet ligger bara ute i 1 månad så det är ingen mening med att länka, utan det får bli så här. HA DE` GÖTT... var du än befinner dig."Vet du vad det bästa är med Stockholm...?
tåget till Göteborg"

✿ܓ

2 kommentarer:

  1. (...smyg, smyg... och tass, tass...jag gillar ju egentligen inte alls Göteborg...fniss... )
    Bilden är jättefin!

    SvaraRadera
  2. till Gerda-Thyra: antar att du liksom jag framför allt inte gilllar vädret... och jag vill hellre ha sandstränder än klippor... ja det finns mycket som jag kanske tycker bättre om men än sak är säker, jag älskar gemytligheten och den göteborska humorn och andan... och även spårvagnarna trots allt. Och som sagt 64 % kan ju inte ha fel *fniss*

    SvaraRadera