Inspirerad av hallowen kanske...


... för inte hade jag tänkt göra den så här från början, men så är det det där med att testa och se vad som händer om jag gör så här istället. Det där som jag har så svårt att låta bli.

Och medans jag satt där och stickade den ena maskan efter den andra med ökningar så många att jag trodde maskorna inte skulle få plats på strumpstickorna tänkte jag att det blir kanske bara pannkaka av allt. Men här är den, min nya pulsvärmare, hallowen eller inte så kommer den värma vid kalla vinterpromenader.

Sen kom nästa utmaning... att få en bra bild. Tycker nog min hand ser lite knäpp ut men det var ju ändå inte den som var det viktigaste att få i fokus, och därmed så blev det några rader och en bild idag igen.


"Att våga testa är att våga misslyckas"


✿ܓ

14 kommentarer:

 1. Tufft och snyggt, du vågade och lyckades

  SvaraRadera
 2. Eva: tack, ja denna gång blev det bra... fast inte alltid men hälften vågat hälften vunnit heter det ju och sedan lär man ju förhopningsvis av misstagen :)

  SvaraRadera
 3. Sådana svarta med volang har jag också! Fast mina är inte fastsatta på långfingret!

  SvaraRadera
 4. Gerda-Thyra: Nä, inte riktigt för jag gjorde volangen annorlunda... blev väl inte riktigt som jag tänkt men bra ändå. En himmla masso maskor blev det som sagt, trodde dom skulle ramla av pinn :) sedan så är det även ett tumhål. Lite av en test som jag gietvis så här i efterskott skulle gjort lite annorlunda. Men det får bli nästa gång.

  SvaraRadera
 5. Gerda-Thyra igen: just det, nu kom jag ihåg varför den fick sättas fast i långfingret... det blev för mycket volang annars. Ursprungligen var det det tänkt att bli som en torgvante.... men det blir kanske nästa år :)

  SvaraRadera
 6. Hej Marlene. Ja den vart ju så snygg. Kul med pulsvärmare. Har mina på när jag skriver mycket på tangentbordet blir som en isbit annars.
  fast de är inte så där snygga enkelt randiga bara.

  SvaraRadera
 7. Nejmen så snygga pulsvärmare och vilken spännande blogg jag halkade in på tack vare Gisan. Ville bara visa att jag var här. Nu ska jag botanisera vidare.

  SvaraRadera
 8. Filifjonkan, hej vännen.. randigt är snyggt oxå och är händerna riktigt frusna spelar det ingen roll hur dom ser ut, bara dom värmer. Kram till dej som jag hoppas värmer lite iaf.


  Ingelapingela, hej,tack och välkommen... du är välkommen att botanisera hur mycket du vil :) härligt att ha Gisan som gemensam vän.

  SvaraRadera
 9. Åh, så läcker pulsvärmare!
  Jag har just avslutat ett par svarta, riktigt långa med flätmönster.

  Nu ska jag kika vidare på din mysiga sida, halkade in via FB och sidan om stickning :)

  SvaraRadera
 10. Helena, hej och välkommen kul att du stannade till och tog dej tid att lämna dina spår. det är faktiskt väldigt roligt att få besökare och kommentarer inte bara från andra Bloggare så jag hoppas du tittar in igen :) Visst är det kul att sticka. Och pulsvärmare lär vi nog behöva denna vinter som ska komma :)

  SvaraRadera
 11. Åh, vad fin, jättesnygg! Jag brukar ha handledsvärmare när jag sitter länge vid datorn och lätt blir kall. Det är skönt och man vill ju vara fin. ;-D

  Harebra!
  anmaja

  SvaraRadera
 12. till Anmaja: tack, klart man ska vara fin även vid datorn... och dom värmer väldans bra faktiskt :)

  SvaraRadera