Gör det ondare nu?


Att det gör ont när knoppar brista känner de flesta till genom ett av Karin Boyes vackra verk, men jag funderade på om det gör extra ont nu när kyla och andra motsträviga krafter gör det än svårare att blomma ut... vad tror du?


✿ܓ

4 kommentarer:

 1. Hej Marlene.
  Ja det var en fråga det har inget svar därpå men man kan u anta att det gör det! Kanske?

  SvaraRadera
 2. Hej Fjonkan... misstänkte att det var en svår fråga, men det var liksom bara en tanke som dök upp då jag såg de vackra knopparna häromdagen.
  Men sen var det även lite metaforiskt, tänkte att även människor har svårt att blomma ut i kyliga och motsträviga omgivningar. Kanske?

  SvaraRadera
 3. Ja du, vad svarar man... jag hör till dem som älskar kylan på hösten. Snön kan jag vara utan men varje gång kylan kommer kan jag andas igen. Allt har flera sidor. För mig har nog alltid januari/februari varit de månader då jag helst vill försvinna... kanske gör det ondast då.

  SvaraRadera
 4. Ville bara titta in och titta hur läget är. Vilken härlig bild/foto du har. Din frågeställning förändras nog precis som tiden...........eller med frågeställningen om du är med!

  SvaraRadera