Adventsljus redan nu ?

Ja tyvärr var jag ju tvungen att tända ljusen, alla 4 för att visa min adventsljus-stake i cement :) men jag släckte dom snabbt igen... gillar inte att ta ut julen i förskott. Så här blev den i alla fall...

Inte trodde jag att jag skulle befatta mig med cement igen men eftersom jag tvunget ville ha en sån här var det ju bara att kavla upp ärmarna och fylla diskbänk med diverse attiraljer och så tänka och göra och göra om och be maken om hjälp osv... osv... men nu är den färdig och jag är nöjd och belåten. Nu inväntar jag bara advent på riktigt.

Ett gott råd bara om du vill göra något i cement, bry dej inte om att göra formen i kartong och tejp och välj en dag då du kan vara utomhus... det är nästan dömt att misslyckas annars :)

Vem vet... kanske jag gör mer saker i cement. Det jag gjorde i somras som du kan se om du klickar här har jag ju ännu inte visat då det inte blivit monterat än, men det kommer vad det lider :) Tills dess ha det bäst


"Själv är bäste dräng"

✿ܓ

7 kommentarer:

 1. Vilken fin adventsljusstake :) Hoppas allt är bra med dig. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Fniss... här har jag skrivit ett inlägg i min blogg om att
  "TILLSAMMANS ÄR VI STARKA"!
  Och här hos dig, så skriver du
  "SJÄLV ÄR BÄSTE DRÄNG"!!!
  Snacka om totalt oliktänkande just nu!

  SvaraRadera
 3. till Johanna: Tack för både beröm och önskningar, huvudet upp och fötterna ner är väl bra nog. Hoppas du har det gött du med. Kramar

  till Gerdatyra: Ja det kändns ju lite knäppt... så långt från varann har vi väl aldrig varit i tanken. Måste ju hålla med dej om styrka tillsammans slår ensam dräng. Och Ja, saknar... men livet har ju sina outgrundliga vägar, och man får göra det bästa av situationen. Kanske passar drängen in där nånstans :))) XXXX kramar

  SvaraRadera
 4. Åh, så fin!
  Det dröjer inte länge till förräns det är advent :)

  Kramen
  Lily

  SvaraRadera
 5. Liljan: hej, vad kul att se dej (längesedan) tack och ja vad mysigt det ska bli med alla tända ljus. Kram till dej

  SvaraRadera
 6. Hej Marlene Ja s fint du gjort det lilla fågelbadet var ju med en kul ide

  SvaraRadera
 7. till Filifjonkan: tack än en gång... även om det är lite småkallt för pippisarna nu så är jag glad att den kom på plats, och det kommer ju både en vår och sommar vad det lider :)

  SvaraRadera