Ny blogg


Man kan ju undra varför jag startar en ny blogg när av diverse skäl som jobbande och gymmande och annat som jag inte går in på här, gör att det inte skrivs så mycket numera på denna. Hantverkande och skapande har även det fått stå tillbaka under en tid om än ofrivilligt.

Däremot läser eller rättare sagt för det mesta lyssnar jag på böcker... och det har under tiden blivit så många att jag borde ha gjort en lista för att komma ihåg vilka. Samtidigt har jag haft svårt att hitta nya bra böcker och då saknat en bra sida med förslag på sådana.

Så min tanke med denna nya blogg är att råda bot på ovanstående problem. Dels en lista av böcker jag läst, dels en sida med recensioner på böcker. Med önskan om att så småningom fler bloggare ska bli skribenter i denna blogg kan även jag få förslag på intressant underhållning i skrivet format. Om det sedan kommenteras flitigt bjuds det ju än mer åsikter och tankar runt en titel eller författare.

Så... välkommen till min nya blogg "BOKHYLLAN" en blogg för alla lässugna att både ta del av och eventuellt bidra till."Ett hem utan böcker är en kropp utan själ"
-marcus tillius cicero-

✿ܓ
, , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Då har ni hittat mullbärsträd, finns både med svarta och vita (även röda bär)

    SvaraRadera
  2. Bra att ni fick ordning på det,
    jag visade bilder på mina egna mullbär :)

    SvaraRadera