samlade ihop mig själv och lite spetsar


Det blev en sommarväska... och sedan samlade jag ihop mig själv lite till och vågade mig in i bloggen. Lite svårt är det när man varit borta ett tag och även om jag längtat har det varit svårt att ta steget... inte vetat vad jag skulle starta med vid återkommandet.

Så nu fick det bli denna väska av lite gammalt broderi, spetsar och knappar. Fick frågan av min mor häromdagen om varför jag syr mina egna väskor "sliter jag ut dom eller är det bara för skoj skull" svaret är nog båda delar... men framför allt så får jag det jag vill ha. Denna och även min förra har exakt de fickor och fack jag vill ha, även om denna blev någon centimeter för liten.

Så.. här är jag igen, lite trevande för inte vet jag om någon bryr sig eller hur ofta jag kommer att skriva. Men det blir väl när andan faller på eller jag samlat mig igen :)


✿ܓ

12 kommentarer:

 1. Ååååå vilken snygg väska !!!!!Bara så himla fin.Gor du dessa på beställning?Vad glad jag skulle bli att vara lycklihg ägare till en sån.Hoppas att du gör det.Ååååå.Ha en btra dag vännen Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Otroligt fin väska tycker jag!
  Visst är det bra när man kan göra väskor som passar en själv.
  Du har så vackert tyg i din, ser romantisk ut.
  Kram//BiZen

  SvaraRadera
 3. Hej länge sen sist. Å det var då en söt liten väska med spets. Så fin. Hoppas allt är bra med dig. Här fullkomligt öser regnet ner. Ha det bra kram

  SvaraRadera
 4. Så klart vi bryr oss. Jag följer din blogg genom Bloglovin så nu kom ett meddelande, så bra, jag har undrat vart du tagit vägen. Kul att sy egna väskor, det gillar jag också, även om det var ett tag sen nu.
  Gör dej en bra dag!
  Anmaja

  SvaraRadera
 5. spetsar är så fint, jag samlar på hög..lact

  SvaraRadera
 6. Rita...
  tack söta du för de orden. Tyvärr gör jag inte på beställning eftersom jag aldrig kan göra 2 likadana saker. Spets och sånt där är ju sånt jag samlar ihop av vad jag har. Fast det är nästan så jag får för mig att säga ja, men det är svårt. Maila mej om du är riktigt intresserad på hantverk@marlenes.nu så får vi väl ta en diskussion. Kram

  BiZen...
  Tack, det är ofärgat linne som jag blekt ner lite och så gamla spetsar. Sedan är det Zorns Rosita som jag broderat fram lite och älsklingsknapparna pärlemor. Det var ett litet pyssel innan jag fick ihop det men är själv nöjd med resultatet. Kramen till dej

  Angels & Roses...
  tack, här är det bra och regnat har det gjort i mängd de senaste dagarna fast idag har vi haft sol och jag har pysslat med grövre saker än spetsar, vad får du se i nästa inlägg hihi. Kram till dej

  Johanna...
  ska du säga hihi... men tack och kram

  Anmaja...
  vad gullig du är, det är väldigt smart att följa bloggar på olika feedsätt. Då behöver man ju inte springa fram och tillbaka för att se när eller om det uppdateras. Funderar på om jag lagt till dej vid "min sida" annars ska jag göra det nu. Vi ses påbloggrundan... kram till dej och ha det bäst.

  Hannele...
  man kan nog aldrig få för mycket av spetsar, vackert är det.

  SvaraRadera
 7. Välkommen tillbaka!
  Har kikat in här t.o.f och tittat om du var här. Paus från bloggen behövs, allt kretsar inte kring den under dygnets 24 timmar.

  Din väska är ursnygg, den slår alla Louis Vuitton väskor som finns, för att nu tar till ett namn inom modevärlden. Roligt att själv tillverka något som absolut ingen annan har. Den har du verkligen fått till väldigt fin.

  Vinkelevink

  SvaraRadera
 8. Erika...
  vad härligt att bli välkommnad tillbaka med så söta ord. Ja, paus behövs ibland men ärligt talat är det så att sedan jag tvingades ut till 100% i arbetslivet så har jag helt enkelt inte ork... Så mina dagar består mest av att jobba och sova och hur kul är det att blogga om :) Nu är det semester och jag fick gjort lite annat kul, så får vi se sen om det blir bloggtorka igen, tyvärr kanske.
  I övrigt sträcker jag stolt på mej vid jämförelsen i modevärlden... Tacksam kram til dej

  SvaraRadera
 9. "Snubblade" in på din blogg när jag sökte på heminredning. Väldigt fin väska du sytt!

  SvaraRadera
 10. Bi...
  Hej och tack... inte kul att du snubblade, men kul att du hamnade här och tog dej tid att sprida lite glädje och beröm. Du är alltid välkommen tilbaks

  SvaraRadera
 11. välkommen tillbaka, det är härligt att du är på G igen. Jag tror att man inte skall vara för "ambitiös" utan bara ta det lilla enkla som ger dig en tanke, antingen det är något du skapat, läst, sett eller hört. Du är Du och ingen annan. Lagom är väl ett bra ord här......(ler) så igen välkommen och kul att du är i etern igen!
  karam

  SvaraRadera