Inte min grej... men man måste ju testa

Visst vore det kul att kunna göra ett så här vackert fat... men detta har inte jag gjort utan någon för mig okänd som placerat den på en stubbe utmed vägen till mitt första trevande försök att åtstadkomma något eget i betong.

På gräsmattan och i sandlådan samlades några glada själar som
slog sina kloka huvuden ihop, några hade liiite erfarenhet och så jag som visste nada.
Efter att ha blandat och geggat ut på diverse olika "formar" är det nu bara att vänta några dagar och se om det bidde något. Och om det nu inte bidde något så är det ju inget jag kan göra... jag kan inte ens pilla på det lite då och då för att förbättra eller ändra, inte "pyssla om", inte leka med... nä inget kan jag göra och därför är inte detta min grej.


Kul är det iallafall att samlas så där ett lite gäng och det var nog den sociala biten som blev min största behållning av dagen.

Men kanske borde du inte lyssna på mina negativa ord utan testa själv, då finns det inspirerande böcker med trevliga projekt att själv börja med. För som tur är, är vi ju alla olika.

"var dig själv...
alla andra finns ju redan"

✿ܓ


5 kommentarer:

 1. Jag har lagt ut biler på mina betongsaker i min blogg nu!
  Vackert...? Njaaaäää...!
  Är nog inte riktigt MIN grej heller!
  Vi får nog ta och kolla upp keramikugnens skick istället för att "fjompa runt" bland betongen!
  Man kan ju faktiskt göra både adventsstakar, trädgårdsplattor och fågelbad i keramik också, eller hur?

  SvaraRadera
 2. Har provat det här med att gjuta i betong för nåt år sen, tyckte det var alldeles för tungt å fint blev det inte heller, men prova ska man ju. Spännande att se hur det blev när det torkat klart.

  SvaraRadera
 3. inte min grej heller så du är inte ensam!

  SvaraRadera
 4. Beautiful work, bravoo!
  Nice blog!
  Big kisses from Croatia.
  Zondra Art

  SvaraRadera
 5. Hej vännen Nu så är jag tillbaka efter mitt långa sommaruppehåll. Hoppas du med haft det skönt och mysigt Men det har varit väl het tycker jag för min smak man j kunde ju inte sova om nätterna, Roligt att ni hade en sådan träff och du det blir alltid något om inte annat så kan det ju bli en tumme..det vet av sagorna fniss..

  SvaraRadera