Gerberas gör mej lycklig...

solsken gör mej lycklig, vänner gör mej lycklig, omtanke gör mej lycklig.
Så inte blir jag mindre lycklig av att få denna solfyllda gerbera-award från 3 av mina vänner. Den ena vän i verkligheteten de två andra vänner i cyberrvärlden.
Däremot finns det andra saker som inte gör mej så lycklig... ofta undviker jag att skriva om dem men i detta fall berör det dej. Min tid och ork är minimal... den ska räcka till så mycket, framförallt ska den räcka till vardagens alla måsten (jag pratar här inte om egna måsten som jag kan välja bort, jag pratar om måsten och krav som ställs av andra i verkliga livet). Så jag inser att jag kan inte skriva allt jag vill... inte kommentera allt jag vill... inte svara på alla kommentarer... inte besöka alla jag vill i bloggvärlen...
Jag bryr mej inte om att gå in närmare på varför... det är bara så... och jag kanske bara borde "gilla läget" men det gör jag inte, och varför i h-e skulle jag göra det föresten. Det vore ju att ge upp, som t.ex när jag ibland tänker "lika bra att lägga ner bloggandet" så vet jag att plötsligt finns det lite ork och tid och då vill jag kunna passa på.
Så jag hänger envist kvar... ber om ursäkt för att kommentarer och svar på kommentarer inte blir lika vanliga från mej längre... inläggen sporadiska och kanske inte lika intressanta längre men det är min verklighet i verkliga livet liksom i cyberlivet.
Oj... gick solen i moln? Ja lite kanske... då är det tur det finns vänner som Gerda-Thyra, Ewa och Elsa som just idag fyller bloggen med solsken, vänskap, omtanke och gerberas. Och det är ingen fara, jag är lycklig... bara så fruktansvärt trött ibland. Men inte tröttare än att jag orkar ge en jättestror cyberkram till dem båda med ett efterföljande -Tack min vän.
Sedan måste jag ju också ge den vidare... det gör jag helt enkelt till alla mina bloggvänner
"ingen nämnd - ingen glömd"

blogginfo

2 kommentarer:

 1. Åh, gumman... är livet lite bökigt?
  (Tur att din nyckel passade, förresten!)
  Har du sett att våren är i antågande och att affärer och serveringar har ställt ut blommor i olika krukor och byttor längs med väggar och på trottoarerna!?
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. G-T,
  Tror du jag har ork att se våren... väntar på att vårvinden skall smeka min kind så att jag vaknar :)

  SvaraRadera