Till dig som kommenterade i förra inlägget

Med glädje och intresse läser jag kommentarerna i inlägget Vem bloggar jag för? Trodde inte det skulle bli så många och så uttömmande. Alla har varit lite olika... men många har ställt sig samma fråga, även om svaren inte varit detsamma.
En del av kommentarerna har också givit indirekt svar till
några av er. Så jag vill istället för att kommentera alla tillbaka istället ge dig denna "award" som tack. Du har berikat min bloggvärld mycket.
Med denna award följer inga förpliktelser, lämna den här... ta med den till din blogg, ge den vidare till den du anser förtjänar den. Den är en gåva till dig, det var en gåva från min man... och med gåvor har ägandet överlämnats till den det givits. Vill du tala om från vem du fått awarden så blir jag glad men inget tvång.
Sedan vill jag också lämna denna award till 2 bloggare som med sina ord berikar mitt liv. Dessa är Gisans och Carpe Diem.


"Byta ett ord eller två gjorde det lätt att gå.
Alla människors möte borde vara så"
- Hjalmar Gullberg -

14 kommentarer:

 1. Vad du är gullig 1ooo tack vad glad jafg blir♥ Trodde inte blogglandia skulle vara så här underbar♥ Tycker det är bara så skoj att blogga .Tänk att ha en bloggträff nu i vårkanten vad skoj.....Ha en mysig söndag♥ Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Hihi... inte vet jag om just JAG har berikat din bloggvärld så mycket... (men kanske var det ändå eventuellt jag litegrand som fick dig lite nyfiken på att börja blogga en gång i tiden?)
  Förhoppningsvis så berikar jag kanske din "riktiga värld" en aning...(blink, blink... och småfniss)...?!
  PUSS (och tack)

  SvaraRadera
 3. Tack snälla så gulligt av dig. Så fin den är sedan,skiljer sig väldigt från det vanliga utseendet på "Award"

  Tusen tack!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla :) Hoppas allt är bra i snövärlden och att du har en underbar söndag. kram

  SvaraRadera
 5. Rita,
  Visst är det skoj i blogglandis, du är så välkommen så.

  Kompisen,
  nja.. egentligen mer Irl, men så sant som sagts om en gång i början. Ännu mer sant som sagts i "riktiga världen" God choklad har vi delat på många gånger.. blommor inte lika ofta. Du berikar mej mest i riktiga världen och hoppas jag berikar din lite oxå. Puss och blink tillbaks.

  Erika,
  Tack själv... det var meningen att den skulle skilja sig, inte bara utseende-mässigt utan framförallt inte skulle förpliktiga något (gillar inte sådana awards)

  Johanna,
  Allt är bra, snön har lyst vacker i solskenet idag. Imorgon är det ny arbetsvecka efter en sjukvecka. Hopppas även du har en underbar fortsättning på dagen.

  SvaraRadera
 6. Tack snälla du för awarden! Jag tar den till mitt hjärta, dock inte till min blogg. Stora, varma kramar...

  SvaraRadera
 7. oj vad överraskad jag blev...tack vad glad jag är för den :)
  Kramizar Elsa

  SvaraRadera
 8. Här är alltid en massa fint att läsa om på din blogg kära trollsyster :-)

  ps verifierings ordet betyder åsen på skånska som jag fick : ausen

  SvaraRadera
 9. Hej Marlene!

  Och många tack för tackgåvan, den gläder mig mycket.

  Du efterfrågade solvärme, du är välkommen in till mej så kanske du kan känna lite värme från mina bilder.

  En skön ny vecka önskar jag dej,
  Irene

  SvaraRadera
 10. Tack så mycket.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 11. Det är genom Solvarm jag fann din blogg.
  Här var det trevligt. Läste Vem bloggar jag för. En fråga som många verkar fråga sig. Alla har vi olika svar - men alla gör det för att det är roligt.
  Ska titta runt lite i din blogg.
  På återseende.
  Viola

  SvaraRadera
 12. Hej Marlene visst är det kul att läsa kommentarerna men det tar så mycket tid och det är ju ofta en bristvara hos de flesta. men man har sina b favoriter som man alltid läser så är det, Ha det så bra !

  SvaraRadera