Virkalong


Härligt att hitta något sånt här när det kliar i fingrarna, både vad gäller handarbete och att komma igång med bloggandet igen. Så vad är väl lättare än att bara hoppa på denna hemliga virkalong hos Veronicas "Ulliga gulliga saker" Vad det blir är ingen som vet ännu, men Veronica ger 3 ledtrådar
 • Det är en liten figur baserad på amigurumiteknink (alltså virkar man i spiraler)
 • Det är en årstidsanpassad figur
 • Den är ganska lättvirkad

Lite nyfiken är jag allt... är du?

Hoppas du också hänger på, och du glöm inte att berätta...

3 kommentarer:

 1. Vad spännande... ska du virka en liten amigurumvarelse!
  Ska bli kul att se vad det blir!
  Vi hörs på "riktigt" senare.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kanske jag ska vara med, jag med...!?
  Fick kanske, eventuellt, möjligtvis, lust jag också... fniss... vi får se... det hela börjar ju inte förrän på måndag, såg jag.
  Har inte anmält mig ännu... funderar ett tag till...!

  SvaraRadera
 3. Hahaha...nä, jag menar inte att vi ska göra små "pjöllerforen"... bara OM vi själva vill, förståss...
  men blir det inte ofta, mer eller mindre småbarnsligt i våra
  tokiga pyssel-utsvävningar!?
  Nu ska jag ut på stan... burr... gradantalet manar väl mest till stilla inomhusvistelse med stickningen i högsta hugg, men måste man ut, så måste man! "Twinsen" fyller år på måndag, så det blir till att försöka uppfylla deras innersta önskningar!

  SvaraRadera