Tiden flyger iväg


Inser plötsligt att bloggandet är ett utmärkt sätt att föra någon sorts dagbok på... saknar att jag inte skrivit här på så länge. Av någon anledning har jag tyckt att jag inte har haft så mycket att skriva om, att det inte händer så mycket i min vardag mer än jobb. Men det är ju inte sant...
för nu saknar jag en del recept som aldrig visade här och alla böcker jag läst och borde recenserat, jag saknar att jag inte skrivit om mina barns midddagsbjudningar, om att jag blivit HussMatte till en underbar storpudel m.m. Jag saknar framför allt att jag inte skrev om hur vi hittade vårt underbara semestermål i september. Ju längre tiden går ju svårare blir det att skriva om det, det känns så avlägset, men ska ändå göra ett försök då och då att uppdatera den tid som gått.

Men som sagt "tiden flyger iväg" och jag bara hänger på...

Nu ska jag iaf försöka stanna till vid några hållplatser då och då, och ta ett djupt andetag och njuuuta av att lägga upp ett inlägg då och då, om inte annat så för min egen skull.

Vill du hålla mej sällskap vid vägkanten och småprata lite så är du innerligt välkommen... hoppas vi ses
ps. fotot är inte tagit i vietnam utan det är sahlgrenskas helikopter på inflygning över konstepidemin ds.
blogginfo , , , ,

10 kommentarer:

 1. Du har varit saknad här.
  Kul att du tänker komma tillbaks. ;)
  Jag ska också försöka bli lite flitigare med bloggandet.

  SvaraRadera
 2. Härligt att du har fått lusten tillbaks att blogga igen :) Jag har saknat dina inlägg. Trevlig helg. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Faktiskt skönt att vara tillbaka... plötsligt bara sprutar det igen av allt jag vill säga här. Men tror jag får ta det lite lugnt ändå, risk att jag känner stress istället för njutning isåfall. Kram tiller alla.

  Monica... storpudlar är inte bara vackra, fick glädjen att vara med honom mycket under hans första månader och det är en underbar ras i övrigt oxå.

  SvaraRadera
 4. Kul bild, visst går tiden fort,
  mina fotoalbum är mina dagböcker :)

  SvaraRadera
 5. Du är ju proffs på trådslöjd , gillar dina porslinsfat med trådslöjd runt om
  inspirerande blogg,som jag lägger till som bloggfavorit
  mvh Ewa

  SvaraRadera
 6. Ewa.... Tack, men proffs är jag väl knappast. Glad att du gillade det iaf. Du är redan tillagd bland mina. Ska bara slänga in dej här på vägkanten oxå ;)

  SvaraRadera
 7. Roligt att du är tillbaka! Har saknat dina trevliga inlägg. Men känn ingen press, skriv bara när du har lust!

  SvaraRadera
 8. Grekland nu... Tack min grekiska vän, har ssaknat dej oxå eftersom jag inte tittat runt hos andra heller under min bloggfrånvaro. Tyvärr är det så att jag egentligen hatr lust för jämnan *fniss* och då blir det för mycket, och när det blir för mycket stoppar jag liksom allt. Knäppt... ja, jag vet tyvärr är det inte bara bloggandet jag gör så med, antagligen ett stress-syndrom. Kram

  SvaraRadera
 9. Min tid rusar som en sputnik!
  Hälningar och kramar från far!

  SvaraRadera