Skriv på mot Försäkringskassans nya regler!

För alla som tycker att Försäkringskassan ska ändra sina regler för att långtidssjukskrivna ej ska kunna bli utan ersättning.

Försäkringskassan anser att man är arbetsduglig efter en viss tid som DE anser är rimlig utan en tanke på personen i fråga. Nu i Januari blir 100 000tals utan ersättning pga de nya reglerna. Detta drabbar ensamstående, familjer ALLA som har någon form av ersättning från Försäkringskassan då de inte bryr sig hur de drabbade ska få in pengar så att de klarar sig.

Denna namninsamling kommer finnas kvar till den 24 Januari då den sedan kommer skickas till Regeringen. Så ALLA skriv på!!! Meddela så många ni kan om listan så vi får ihop så många namn det bara går!!

Här skriver du på!

Dessa ord har jag hämtat hos Nina Vallonprinsessan. Tyckte dom var minst om inte mer lika bra som mina egna så varför ändra på det.

Men skynda på den 24 januari ska namninsamlingen iväg till regeringen.


, , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Hej Marlene ja det stod hos Nina med om det,,sorgligt hur det blivit med dessa regler,är man sjuk med läkarintyg så får kassan rätta sig därefter men fuskarna och fifflarna dom kan de ta fast tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Filifjonkan.... Såg att du varit hos Nina, hon skriver bra tycker jag även om jag inte helt håller med i det inlägget. När det gäller fuskare så lär dom hitta nya fuskvägar så det är ju knappast dom som blir lidande. tack och kram för ditt stöd.

  Monica.... hej igen *fniss*

  SvaraRadera
 3. Hej Marlene,,,har du hunnit ned i badet? Så skönt så skönt var det.Nylackade tånaglar som hunnit torka ordentligt med. Ett glas ljummen punch har jag med smuttat på när jag låg där och päste Trollpackan föreslog champagne men hade ingen hemma så det blev punch och det gick lika bra sött och gott. Ha en skön helg nu.

  SvaraRadera
 4. ah nu såg jag ditt svar ..hihi ja Nina skriver fina grejor och hon har en fin shop med. Har handlat en del där så välgjort det hon säljer. Ja fuskare de hittar alltid kryphål. Men jag vet en i vår by som äntligen åkte dit nu. Det var bra. Dansar och slåss och festat om nätterna och så ont i ryggen. haha men såga ved en hel dag och trava och gud vet vad cykla jogga bra tunga grejor du vet då var det inte tal om rygg. Måla om huset gick med bra klättra på stegar,,ja då kan man jobba Men nu är det stopp det var bra det. Men det finns flera.

  SvaraRadera
 5. Filifjonkan... blev glasögonen dimmiga av badet tro? jo då, svettigt bara, men ren och skär blev jag. Synd att du inte bjöd in mej... jag hade kunnat ta med rosa champange ;)
  Ang fuskare så verkar det som det är några stycken som åker dit nu, läste du om den rullstolsbundne som dansade med lisebergskaninen?

  SvaraRadera