Om min vackra hals


Nu hänger detta ännu vackrare halssmycke om min hals och glädjen är stor, för när jag plockade fram det ur paketet så kunde jag riktigt känna hur levande och personligt det var...
Dessutom kan det hängas på flera olika sätt och hjärtat är avtagbart om man vill ha det lite enklare, och bara ha pärlkedjan virad om halsen eller låta det hänga lite längre ner, mycket väl genomtänkt och användbart.

Tänk att få ha en sådan vän i bloggvärlden, Tack kära bloggvän

Johanna är enorm på dessa arbeten och jag är lycklig över att få den äran att bära en av hennes hjärtesmycken . Det finns bara en riktig pärla bland alla dess och det är nog Johanna själv. Jag föreslår att du tittar in till Johannas design och tar en titta på fler av hennes smycken.

blogginfo : , , , ,

12 kommentarer:

 1. Tack för alla söta ord :) Är glad att smycket föll dig i smaken. Visst är jag tänkt smart att man kan ha den på olika sätt och ännu smartare av dig att förstå att jag har tänkt så :) *finemang* Och det är jag som ska tacka. Att du har lagt ner allt jobb på den. Jag är så glad för min sjal, den är så gosig och varm och den har redan blivit använd mycket :) Trevlig helg. Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ett så vackert halsbarn, och dessutom så är det så att ni båda har vackra saker kring era halsar. Delad glädje dubbel glädje säger man ju. Ja bloggvärlden är otrolig från många synvinklar!

  SvaraRadera
 3. Jättefint!
  (bloggvärlden är ju fantastisk... fniss...man behöver inte träffas på riktigt längre... kan dela med sig av sina förehavanden ändå... fniss ännu en gång...)

  SvaraRadera
 4. Hej sååå vackert...kommer just fr Johanna..hon är sååå duktig!!!

  Mysigt bloggnamn du har!!

  ~~Trevlig Helg~~
  ♥Mamma Millan♥

  SvaraRadera
 5. väldigt vackert halsband ja och halsen oxå :-)
  johannas saker var jätte fina
  kram trollsystern

  SvaraRadera
 6. Det där var onekligen en vacker fröjd för ögat. Jag är riktigt kräsen gällande smycken av alla de slag, men det du har där är så fint.
  Halsbandet är också mycket fint gjort, med mycken känsla i.

  Hoppas du haft en fin sommar i din hörna av världen. :)

  Vinkelevink

  SvaraRadera
 7. Ja halsbandet är verkligen helt underbart. Förstår att du blev glad för det :) Sjalen som du stickat är också otroligt vacker, perfekt för lite höstmys. Ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 8. Wow, vilket unikt och vackert smycke!!! Veckligen läckert, såsom sjalen nedan, otroligt fin den med!

  Hösthälsn fr Mari ( Obs, ny adress, fd Guldkant på LIvet)

  SvaraRadera
 9. Så vackert! Önskar dig en fin helg/Kramar Tussegumman

  SvaraRadera
 10. Åh vilket vackert smycke! Ett mycket fint hantverk. Kramar...

  SvaraRadera
 11. meget interessant, tak

  SvaraRadera