FINN 5 FEL i Tisdagstemat

Sommarlat som jag är får mitt bidrag till förra veckans tema "fordon" får bli densamma i denna veckas "oops! "
HITTA FEM FEL!
Tog detta foto i våras då jag kom att tänka på hur svårt det är att känna igen olika bilmärken idag - Förr såg en saab ut som en saab liksom volvos och folkvagnar m.m även volvos egna olika modeller kunde man aldrig ta miste på. Nu ser de alla i princip nästan likadana ut.
På detta foto kan du säkert hitta mer en fem fel mellan de olika bilarna men tittar du riktigt noga så kommer du se 1 väsentlig skillnad som inte syns vid första ögonkastet. Kanske tänker du som jag "Oops!" och undrar om detta verkligen är sant. Förstora gärna bilden genom att klicka på den.
Så ha det så kul, med mitt bidrag till tisdagstemat

blogginfo , , , , , ,

20 kommentarer:

 1. Jösses... är det sant, det jag ser???
  Är det verkligen på riktigt? Eller har du manipulerat bilden?
  Jag skriver INTE det jag har kommit på, får se om det är någon annan som märker det!!!

  SvaraRadera
 2. Ewa-Christine - visst är bakljusen olika... iaf färgen på dem, det är en av de 5 felen men inte det mest märkvärdiga. Du kanske behöver klicka på bilden för att se den på närmare håll.

  Gerda-Thyra - *fnissar* jag manipulerar väl inte mina bilder!? Denna är helt sann och det låter som du kanske sett den märkvärdiga sanningen som även jag häpnade över då jag såg bilarna från balkongen, trodde nästan inte det var sant. Kul att de stod bredvid varandra, annars hade man nog inte upptäckt det.

  SvaraRadera
 3. Himmel då gäller det att ta rätt bil..om man hittar en tvilling på parkeringen..bakljusen mmmm så är det..

  SvaraRadera
 4. Bakljusen, fälgar, märket bak på luckan, någon typ av båge i grönt på förar sidan, olika regskyltar =) ser ut som det ligger en lapp i förar fönstret.
  Tja, det är vad jag kan hitta. När kommer svaren? Nu ska jag kika vidare på din blogg.

  SvaraRadera
 5. Fälgarna och bakljuset
  sen är det två olika modeller
  den bilen till vänster har rattkrycka
  Bilen till vänster har lite annorlunda rutor
  och det ligger en lapp i fram rutan på den vänstra bilen
  Det var vad jag kom på hehehehe

  SvaraRadera
 6. Några fel hittade jag men inte oppsset!
  Får man veta sen vad det var som var oppsss?

  SvaraRadera
 7. Bakljusen, Ratten och fäljarna .. mer ser jag inte bara det att ena framlyktan syns;-)
  Visst är det ett klart och tydligt OOPS!!
  Ha de gott/Pialotta

  SvaraRadera
 8. Jag började leta fel men gav upp... haha!
  Jadu det var en fångst att bli stolt över ;)

  SvaraRadera
 9. Alla - börjar med att välkommna er alla och tacka för att ni stannade till och pratade en stund. Vad gäller de/det svaret så återkommer jag här i kommentarsrutan om några dagar. Ha-det-bäst-kramar

  Anna - hihi, i det här fallet tror jag nog inte du tagit fel bil. Svaret får du endera dagen

  Veronica - Alla de fel som jag själv upptäckt, men det förvånade dej tydligen inte... kanske du inte tyckte oopset var så stort.

  Trollet - hihi... behöver bara upprepa ungefär det jag skrev till Veronica, undrar om det är jag som är sååå gammal att jag hajjar till vid en upptäckt som denna.

  Smulan - Som jag skrev till Trollet ovan undrar om det är jag som är sååå gammal att jag hajjar till vid en upptäckt som denna. Svaret får du här om några dagar

  Pialotta - kul att du tyckte det räckte som oops!

  Elin - tur att det inte är en pristävling då, men du kan ju tjuvkika på några av de tidigare kommentarerna och kanske hitta oopset

  SvaraRadera
 10. ser väl två saker så där direkt. :)
  Men väntar väl o ser.

  SvaraRadera
 11. Hej Marlene. Nu så har de fixat bloggen det rullar igen vi får se hur länge... jaha rattkrycka har den ena bilen f det har jag med på in faktiskt en bra grej rätt svår att bryta upp om man köpt den godkänd alltså.Tung o massiv är den med. Annars är de här 2 bilarna rätt söta men som du sa svårt att se märkena numer lättare förr skrattar..

  SvaraRadera
 12. Jag vill ju hävda att det på de främre bilen står Volvo till vänster på bakluckan, men märket i mitten ser ut att vara Peugeot.

  SvaraRadera
 13. Hittar en del fel men inget oops fel.... hmmm.... säkert något som syns jättetydligt men som hjärnan har svårt att registrera... Ska bli spännande att få se vad det är... kram :)

  SvaraRadera
 14. NatureFootstep - Okey... svaret kommer efter denna kommentar

  Filifjonkan - kanske borde du blogspotta istället... du har ju redan en prifil *hihi* Kryckor är bra till mycket... kanske bloggagratis skulle behöva en stödjande sådan. *fnissar* du behöver iaf inte en krycka för att se skilnaden förstår jag av ditt smittande skratt *skrattar

  La famiglia - nu måste jag ju rusa tillbaka och titta efter, Gerda-Thyra hävdade detsamma i telefon häromdagen med bestämdhet, den ena är en "volvo" *hihi* du får svaret i nästa kommentar.

  Johanna - som jag skrivit tidigare så kanske det bara är "vi äldre" sm hajar till.

  SvaraRadera
 15. Alla - De fem felen har en del av redan hittat och någon till... men för mig och några andra så var det ett stort oops! att plötsligt se att det var 2 helt olika märken på bilarna fast de i princip var identiska. Nu påstår 2 av er att den ena är en volvo, vilket jag inte håller med om... däremot ser jag 1 citroen och 1 renault(eller om det är peugot). Men men, kanske man måste ha upplevt de gamla hederliga amazonerna, pv:arna bubblorna eller de strömlinjeformade citoenerna m.m för att säga OOOPS!

  Kul har iaf jag haft då jag läst era kommentarer, tack för det

  SvaraRadera
 16. Jag påstod aldrig att den ena var en Volvo. Jag vill till och med bestämt hävda att det INTE är en Volvo. Dock tycker jag att det står Volvo på den. Men det är en Peugeot 107 5D, jag har kollat på deras hemsida. Det andra måste vara en Citroen C1, men deras hemsida funkar inte så jag kan inte se hur den ser ut bakifrån. Men jag tror ändå att det är en Citroen C1.

  SvaraRadera
 17. *ler* Jasså var oopset att det var två olika märken... Haha, det såg man ju direkt... Ja, det är trist att vissa bilar kan man inte se skillnad på ibland utan att se själva märkningen där bak eller fram. Sen är det ju så att många bilföretag är uppköpta av varandra vilket gör att de får snarlika design... tyvärr. KRAM

  SvaraRadera
 18. La famiglia - f´låt... det var ju inte du som påstod att det VAR en volvooch det gjorde nog inte vänninan heller, däremot att det ser ut som det står det. Men jag gissar nog att det står Peugeot iaf... annars är det ett störra oops än jag trodde ;) Jag gissar att bägge dessa märken numera ägs av samma företag och då blir det väl billigare att stöpa karossen i samma form. Tråkigt. Kul att du tog dej tid att både kolla upp det och att informera mej. Tack

  Johanna - Visst är det så... men du är ju en lite yngre upplaga än mej så att två olika märken kan se likadana ut inte är så konstigt... men trååååkigt. Kramar

  SvaraRadera
 19. ja den ena är ju en citroen och den andra är faktiskt en peugueot

  SvaraRadera