Vänskap över alla gränser

Filifjonkan visade en så gullig video häromdagen, och då var jag tvungen att berätta om denna som jag visar ovan.

Då jag insåg att det kanske fler som inte sett denna underbara vänskap bestämde jag mej för att lägga in den här. Vill du se hela historien om Lejonet Christian får du klicka här.
Håll tillgodo och försök inte låtsas som att du inte blir berörd.... jag ser allt din tår i ögonvrån :)

blogginfo

9 kommentarer:

 1. Varför skulle jag låtsas att jag inte blir berörd ;) Filmen är ju fruktansvart stark. Och vi som har hund förstår precis vad det handlar om. (Det är ju därför vi har hund.)

  SvaraRadera
 2. Visst är den fin
  hoppas allt är bra
  kram på dig

  SvaraRadera
 3. När jag klickar här så får jag upp !den här länken är bruten"!
  Ätt käla med lejon så är farligt.
  Utan att vilja det kan lejonet riva upp farliga sår. Det var en djurskötare på cirkus som fick erfara det en gång i Helsingborg.
  Det var en olycka från lejonet som inte var ämnat att skada!
  Kram min kära dotter!

  SvaraRadera
 4. Ja den är så vacker man blir ju alldeles mjuk i hela kroppen. En tår i ögonvrån räcker knappt...det svämmar över! Ha en fin helg, kram

  SvaraRadera
 5. Grattis på namnsdagen :D
  Kram Lily

  SvaraRadera
 6. la Famiglia - visst är det så, med alla vi har nära oss (djur som människa), ömhet berör och när vi ser ömhet där vi trodde den kanske inte skulle finnas... ja då blir det starkt. Låter kanske dumt... men kul att du blev berörd (äsch, du fattar nog vad jag menar vá?)

  Lily - visst WOW och hälsning tillbaks till dej

  Trollet - allt bra här, hoppas knät blivit bättre

  Smeden - visst kan det vara farligt, men de visste nog vad de gjorde... och den glädjen de kände vid detta möte hade nog varit 1000 ggr större än ev skador.

  Sussie - hej och välkommen tillbaka. Ja du har ju oxå kattdjur men i mindre format... visst flödar det. Jag har tittat på filmen flera gånger och blir fortfarande berörd

  SvaraRadera
 7. woa - visst är den speciell, knappt man tror det är sant. Titta i på min youtubekanal http://www.youtube.com/profile?user=marlenestube där finns under favoriter en till sån där underbar kärleksfilm

  SvaraRadera