Vardagslyx och trä


Förra veckan var tisdagstemat ”vardagslyx ”, och lite sur var jag över att inte hinna med att publicera denna bild. Så glad blev jag givetvis att finna att detta foto även passar på denna veckas tema ”trä”. Det är vardagslyx att kunna varje dag kunna gena över Konstepidemin på väg till jobbet och insupa diverse små konstverk som placerats där ute i det fria.

Detta foto på en av ”änglapappan” Sverkers änglar utskuren ur en hel träbit hängde så vackert på väggen en dag när jag gick förbi. Dessa änglar föds ur en träbit... de finns där och sover sin törnrosasömn tills de väcks till liv av denne konstnärs magiska fingrar. Jag har haft glädjen att under årens lopp kika in i hans verkstad och se dessa änglar i smått och stort på konstepidemins dag, som jag rekommenderar dig att besöka om du har möjlighet, klicka här om du vill veta mer.

Nedanför Ängeln kan du se två av de hästar han numera hittar i sina träbitar. Klicka gärna på bilden för att se bättre.

5 kommentarer:

 1. Det fårstår jag att det är en vardagslyx att vandra förbi den här fina trä ängelen.
  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 2. Ja det är verkligen inte fel :) Jag är nöjd ver kapen :P hade bra

  SvaraRadera
 3. den var verkligen fin
  du är bra på att bilder M.
  kram på dig

  SvaraRadera
 4. Lissen, Idakettil och Trollet - Eller hur... tack och kram

  SvaraRadera
 5. ÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHhhhh.....!
  VILKEN ÄNGEL!
  Jag gillar ju Sverkers "vanliga" änglar... MEN DEN HÄR... den slår ju ALLA rekord!!!

  SvaraRadera