I tisdagstemats "spår"


Satt och funderade på om jag hade något bra foto att bidra med till tisdagens tema "SPÅR" Började bläddra bland både gamla och nya foton; spårvagnspår, djurspår, hjulspår, säsongsspår, ja det fanns massor av spår.

Plötsligt insåg jag att de flesta spår finns i mitt hjärta. Tänker på alla människor man mött genom livet. Antingen i verkligheten eller genom litteratur, sånger eller nu på senare år i bloggvärlden, alla har de lämnat något spår. Och inte att förglömma vänner, syskon, barn och make.

Det finns spår som är lite raspiga.. en del kanske till och med rostiga, några har törnen men de flesta fyller mitt hjärta med glädje och ömhet. Det som är så underbart är att det finns plats för hur många spår som helst.

Så hur märkligt det än verkar så blir denna bild av ett litet hjärta mitt bidrag denna vecka.


blogginfo 0 , , , , ,

18 kommentarer:

 1. Så fint du tolkar "spår"!
  Så sant som du skriver om alla spår, en del rostiga, en del har törnen men de flesta fyller hjärtat glädje och ömhet...
  Kram Lily

  SvaraRadera
 2. Tackar så mkt!
  Vilken fin tankegång du har bakom ditt spår.

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen inte märkligt..utan en väldigt fin tolkning av temat! / Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej Marlene!

  Vad fint du skriver, ja spåren i hjärtat är de bästa.

  Må gott, önskar Irene

  SvaraRadera
 5. Åh vad vackert du skriver och så sant, tänk så många berättelser vårt hjärta skulle kunna berätta!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Haha... jag hittade det...*blink*

  SvaraRadera
 7. Lily... - Tack för de spår du sätter både här och i mitt hjärta.

  T - TAck och välkommen hit

  Equaltonone - TAck och välkommen hit. Känns skönt att det togs på rätt sätt

  Solvarm - Ja.. även om det finns en del knaggliga oxå så uppväger de mjuka sommarspåren mer

  Witch - Ja du... och det är ju det som är härligt med många bloggar, där finns många berättelser ur hjärtat. (hittade du min profil och ålder?)

  SvaraRadera
 8. Vilken bra tolkning på spår!
  Ett annat spår var din kommentar hos mig, som fick mig att hitta hit. Kul att du gillade min blomma. Jag har tänkt att jag ska försöka skriva ner beskrivningen.

  SvaraRadera
 9. Heeij.. joo, de har du rätt i.. de är ju inte kul me en tidning UTAN bilder.. ne, usch.

  Klokt de där me hjärtat å alla spår.. de är nog det bästa stället där alla spår samlas..;-)

  Hoppas allt är bra me dej.. går det bra me din keramik nuförtiden då?
  Jag har precis kommit hem från min kurs.. himla skoj, man vill ju aldrig sluta. Kram på dej.. Helén.

  SvaraRadera
 10. Så fint skrivit om möte med människor.
  Kramar

  SvaraRadera
 11. Du har så rätt att det finns tusen och åter tusen händelser och människor som sätter spår i ens hjärta. Man för hoppas det finns tillräckligt av sådant som gör att hjärtat kan le och vara lyckligtoch inte det blivit stelt av en massa rrr. Mitt eget hjärta ler brett trots allt! Undrar vilka spår far din satt i ditt hjärta?
  Kram dottern min!

  SvaraRadera
 12. Åh vilken fin tolkning av det här temat! kramar...

  SvaraRadera
 13. Vilken fin tolkning :) Jättefint... stämmer nog bra in på många. KRAM

  SvaraRadera
 14. Japp, jag hittade dem och jag har lustläst..... *ler*

  SvaraRadera
 15. Hej igen, så trevligt att du hittade mej igen. Fint inlägg om bevarade minnen och spår i vårt hjärta, det stämmer ju att så är det. Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 16. Fint alternativt du hade till den dagens tisdagstema. Alla sätter vi olika spår under livets gång, en del för alltid, andra som sopas undan fortare än en orkan drar fram.

  Tack så mycket för dina kommentarer. Min lilla lampkjol visste jag inte riktigt om jag skulle ge mig på. Under tiden var jag färdig att slänga in tyget i gaderoben för det blev först inte som jag ville. Men så tänkte jag...det var väl själva...ja just det...om jag inte ska lyckas. Det band som är runt om har jag gjort av virkgarn jag hade kvar.

  Tror jag fyrdubblade det och trädde det genom ett handtag på en av dörrarna och snodde det åt ett håll en stund...sedan vek jag det på mitten och då snurrade det ihop sig och blev det lilla rep-band runtom. Enkelt sätt att få ett band runt lampkjolen.

  Jag har utbildning inom sömnad, men lampkjol har jag aldrig gjort tidigare. Håller också med att dessa lampkjolar jag sett här på nätet, har sett töntiga ut i mina ögon, och tanken var att min skulle verkligen inte se ut på det sätt som jag mest tyckte såg slarvigt gjorda ut.

  Håller på att måla om en del möbler jag har. Mycket av det är i rent obehandlat trä. Igår var jag ock köpte mer färg, och började måla ett ovalt pelarbord som jag ärvt efter min gamlamormor.


  Att har sina barn utspridda många mil från en själv är väl aldrig speciellt kul, men till slut i vuxen ålder skingras man för vinden. Dottern och en av sönerna har jag på över femtio mils avstånd, den andra sonen har jag däremot häromkring.


  Vinkelevink och ha en nice dag!

  SvaraRadera
 17. Hej alla goda vänner - här var så många att säga några ord till så jag väljer att bara ge er en kram allihop för era gulliga kommentarer, och lova att ni alla har satt mjuka sköna spår i mitt hjärta.

  SvaraRadera