Regnbågens alla färger


Av alla hundra olika färger som jag häromdagen fick hemsänt från vartoftas garn valde jag ändå att använda det svarta. Kanske för att jag blir så lycklig av att bara få hålla och titta på dess underbara färger att jag inte nens att använda dem. Vill bara suga på det goda ett tag till, för jag vet att när jag väl börjar använda dem kommer det aldrig se lika fint ut igen. Men till slut kan jag väl inte hålla mej.
Igår upptäckte jag att min besökstatestik i ateljen var högre än här trots att det sällan kommenteras något där (det är nästan uteslutande mail som kommer därifrån) så, jag har utlyst en tävling där som du är välkommen att delta i.
ps. Jag tycker pulsvärmare inte är ett bra ord så i fortsättningen kommer jag kalla det för "manschetter" eller "handleds-accossear", vad tycker du? ds.

¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨
Det är inte vad du är som håller dig tillbaka,
utan det är vad du inte tror att du är

10 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Tackar för awarden! Har sänt den vidare ismedjan och ger dig den samma award!
  Så har jag också varit och röstat. På vem? Dig så klart! Så skulle jag hälsa å det vänligaste till dig från Filifjonkan!
  Kra min kära dotter!

  SvaraRadera
 3. HEJ! ÅH denna blogg är ju också fin! :-) Kram Christa

  SvaraRadera
 4. HEEEEEEEEEEEJ.
  Fin fina färger Marlene men visst måste du våga....*S*

  Hoppas på att få se sen vad det blev alla dessa fina garner
  kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga färger. De får en att länga efters solen och värmen. Trevlig helg. KRAM Johanna

  SvaraRadera
 6. Smeden - Tack du... men nu får det vara bra med utmärkelser för ett tag.. hinner ju inget annat.
  Hälsa du tebaks till Fjonkan, saknar hennes små ord här ibland. Kramar

  Roses & Angels - Hejsan och tack, du är alltid välkommen tillbaka

  Trollet - Den som lever får se... den dag jag nenes böja använda dom. Dom kanske får följa med i graven *fniss och kram*

  Johannas design - Där slog du huvudet på spiken, varför förstår du när du läser mitt nästa inlägg. *Kramar tebaks*

  SvaraRadera
 7. Hej! JA självklart räcker det hahah glömde bort vad det stod i tävlingen! hihihi! DU har du någon bra sida du kan tipsa OM? Söker efter en bakgrund till min bloggbutik med spets, rosor och så. Hittar inga sidor. Ha en trevlig kväll. Kram Christa

  SvaraRadera
 8. Manschetter tycker jag låter väldigt fint :-) Kramar...

  SvaraRadera
 9. Gisan - Ja visst låter det trevligare än pulsvärmare... även om dom jag gjort även håller pulsen varm. Jag vet att du tittar in då och då i ateljen... men jag tänkte försöka lura till mej kommentarer från alla andra som är där men inte säger något. Och just den dan så var det väldigt många besökare.. över 50 st tror jag, men jag vet ju sammtidigt att många råkar bara hamna där när dom googlar och surfar runt.. men iaf.
  Kramar till dej fr mej

  SvaraRadera
 10. behovet for at se:)

  SvaraRadera