Handgjord eller Hand gjord


Det var längesen jag bidrog till Tisdagstemat men inte kunde jag låta bli när jag såg denna veckas tema "handgjord" att vissa upp min vänstra hand som jag kopierade i lera en gång.

Ett himmla pysslande för att hålla handen i samma läge hela tiden och samtidigt jobba med högerhanden, desutom tog det några dagar att göra den.

Den är gjord i en lera som blir mörkbrun efter bränning och då det inte passade min smak så har jag målat den först i guld och sedan en cremevit färg som jag skrapat bort lite av här och där.

Samtidigt med detta bidrag så passar jag på att vinka in dej till mitt galleri där du kan se mer av mina handgjorda föremål.

Ps. satt och funderade på om jag inte hade en bild av mina händer (dom riktiga alltså) någonsatns här på bloggen och till slut hittade jag ett tidigare inlägg som du hittar här ifall du nu vill kolla autenciteten ds.
¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨

Vänlighet är det språk som de döva kan höra och dom blinda kan se
- MARK TWAIN -

8 kommentarer:

 1. Ett härligt handgjort stilleben!
  Fint.

  Hälsar jag här i Bollebygd

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack snälla för tipset ska kolla programmen. OCH tack för tipset med html koden ska prova det. Kram Christa PS trevlig helg. Kram

  SvaraRadera
 3. Kloka ord som alltid. Det verkar jobbigt att hålla handen stilla så länge, det blev ett fint konstverk.
  Ha en fin helg.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. vad du är duktig M
  handen blev kanon bra precis som allt annat du gjort
  kram på dig

  SvaraRadera
 5. Hej! OJ jahaa ehhh det här blir nog överkurs för mig, jag vet ju inte vad som behöver redigering. Suck! OM man återgår nu till klassisk? Förlorar jag då den tredje columnen också? NEJ vette tusan om jag törs ge mig på det här.Jag är ju så dåligt på det. Jag gjorde som du sa först men det hjälpte inte. Tack snälla flytten och allt ska väl gå bra. KÄNNER mig jätte sliten nu när man varit hemma ensam med detta stora hus, snön, barnen och allt. Det är inte lätt. hihihi. Vi hörs mera ha en trevlig lördag kram Christa

  SvaraRadera
 6. Hej min vän du har en ängel som du kan hamta på min blogg/Många kramar Tussegumman

  SvaraRadera
 7. Alla bloggänglar: Tack till er alla men måste givetvis säga att jag inte höll handen still i flera dagar utan det var bara att försöka hitta tillbaka till samma ställning som dagen innan.
  Nu ska jag iväg och hämta fler änglar... *ler´och tackar Tussegumman*

  SvaraRadera
 8. Detta var en trevligt inlägg tycker jag.

  SvaraRadera