Bland Rosor och Änglar

Det var längesen jag redigerade bilder för att att använda som mailmallar. Det är ett kul jobb men det är också ett knåpande och tidsödande arbete, speciellt som man glömmer spara innan paintshop helt plötsligt slutar fungera. Så i detta fall fick jag till slit nöja mej med att använda det jag redan hade knåpat ihop istället för att kunna fortsätta redigera från ursprungsbilderna... ja,ja sånt é livet då och då, speciellt för en som alltid har bråttom.

Här har jag iaf använt mig av ett foto på rosen jag hade på bordet förra sommaren och en liten bit spets som jag scannat in. Änglar är däremot både svåra att fota och scanna så här har jag lånat (fast jag inte gillar alls att inte bara kunna använda mitt eget helt och hållet) en som kom på besök en gång i tiden och låtit henne få lite annat utseende *ler*
Hursomhelst så används ju nästan inga mailmallar längre eftersom många inte använder outlook eller liknande, och då är det ju inget kul att göra scrollande och häftiga mallar med olika scripts eftersom virusskydden dessutom är så höga.
Så det här var en kul uppgift där detta "huvud" och bakgrundsbild är en gåva till Christa. Om hon vill ha dom så säger jag varsegod.

11 kommentarer:

 1. OM JAG VILL! GUUUUUUUD så vacker den är!!! MEN hur får jag in den i bloggen nu Hmmmm det är en anna femma det. hahah Är inte så bra på det här. TACK SNÄLLA SNÄLLA DU!!!!!!! Puss och kram den vil jag HAAAAAAAA! Och tack ja awarden är så JAG! GUD alltså jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Kram

  SvaraRadera
 2. HEJ IGEN! EHH får jag besvära dig?? Kan du skriva roses and angels bloggbutik på den??? åhh vad jag krånglar skäms. Fyyy Christa hmmm. kram.

  SvaraRadera
 3. Eller det var det du kanske menade?? Hahha. Du har nåt att hämta hos mig! Kramiz

  SvaraRadera
 4. Hhhaha ja du! Nu har jag lagt in den i headern så jag tror att den ska vara lite större! OM JAG NU FÅR be dig igen ! NEJ FYY vad jag krånglar men typsnittet finns den i mera gammal skrivstil? och gärna det första tecknet & du hade. DU vet att när jag fått in det här bra så kommer jag inte att BYTA! Bakgrunder förstår jag inte hur jag ska göra för att få till den?? Hur gör jag?? ALLTSÅ allt annat är så jäkla fint!! ATT du bara kan! Det programmet du använder är det nu du kan rekommendera? Jag har kollat på redigerings program men det finns ju massor! :-( Kram

  SvaraRadera
 5. hej vännen
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ så fin den är
  du är duktig vännen
  vad avis jag blir kan ju inte få till så fina bilder som du gör du har en ängels tålamod
  Vi höres snart va??
  kram trollet i SKåne

  SvaraRadera
 6. Tack :) Kul och pyssla lite. Hade bra

  SvaraRadera
 7. Halloj!!
  Nu du har häxan landat!!

  Vilken härlig bild du skapat!! Det där med photoshop är farligt, tiden går så oändligt fort när man sitter och mixtrar. Otroligt kul är det och man blir liksom lite biten av det.

  Vad kul med utmärkelsen! Tusen tack, du är för rar som tänker på den lilla häxan!!

  Var rädd om dig och kom snart på besök igen!

  SvaraRadera
 8. Hej Hopp! Hur är det idag? Vi har för en gång skull sett solen! OCH snöat har det gjort hela natten. Usch! NU är gården skottad igen och jag hoppas verkligen att det inte kommer mer. DU tog väl inte illa upp när jag strular så??? Usch kände mig så otacksam! :-( MEN DET är jag inte! SÅ jag hoppas att du förstår vilken jag ju tror att du gör men ja man ska vara tacksam av sig! kram Christa

  SvaraRadera
 9. Så fina bilder du kan göra.
  Här ska komma snö och minusgrader nu så våren lär vänta på sig.
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Trollet - visst hörs vi, och tålamod äger jag inget men en dj-a massa envishet *kramas och ler*

  Idakettil - pyssel är rogivande.

  Witch - Tack själv du. Ja... dett är egentligen skrämmande hur man kan fastana och sitta timme efter timme och bara resa sig upp då och då för att hämta kaffe eller springa på toa. Och plötsligt är klockan långt efter nattdax. Men så är det ofta när jag sitter vid datorn... hemskt egentligen. Jag kommer alltid tebaks, förr eller senare.

  Bloggullet - ja här är syndigt kall, men tyvärr ligger snön aldrig kavar.

  SvaraRadera
 11. Hej Marlene !
  det var längre sedan,men jag var glad att du tittade in hos mig.
  Jag sjrev till dig för ett tag sedan.
  Hoppas allt är bra med dig,här hos mig har hänt myke och inget.
  Mest är jag glad att jag har börjat gå i skolan.
  Du är så duktig på att skapa bilder i data,jag kan inget om det.Någon gång ska jag väl lära mig..hi hi
  Ha en bra helg Dadda

  SvaraRadera