Utmärkelse på löpande band


Nu har jag fått fler utmärkelser än jag kunnat hantera... så här visar jag dem alla tre på en gång. Klicka på bilderna för att se vem som varit så gullig att ge dem till mej.

Med den första som jag fått av Bollebygdsbo följer motiveringen;
De utsedda bloggarna är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar - ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!

Och nu är det meningen jag ska ge den vidare till 8 st med samma motivering. Men jag ber om anstånd härom... ett litet tag iaf, för jag vill gärna välja med omsorg och eftertanke.

4 febr 2008 - Så, nu har jag beslutat mej för att ge den översta utmärkelsen till Gisan, Smeden, Agnes, Liljekonvaljen, Vardagsäventyraren, Änglahäxan, Ging & Maleé, Odlingspyssel Ja detta var väl 8 stycken, jag tycker det är enormt svårt att utse då det finns så många att välja, men det får bli dessa denna gång.¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨

Livslust - är att alltid ha ett kommande projekt i ögonvrån

, , ,

10 kommentarer:

 1. Det är fint med utmärkelser. Den med handen hade jag inte sett förut. Kramar...

  SvaraRadera
 2. Gisan - hoppas du tittar tillbaka hit. Du får den av mej, liksom den översta (skriver om det sedan, men du kan ta den nu om du vill).

  SvaraRadera
 3. Söta du, det känns som jag tiggde till mig den och det var inte meningen. Jag menade bara rakt av det jag skrev. Men du är gullig som ger mig den och jag tar den gärna med mig liksom den ovan. Kramar...

  SvaraRadera
 4. Nu är jag här igen, en sån spännande blogg med alla ordspråken. Grattis till alla utmärkelserna.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Gisan - känn absolut inte så, för du hjälpte mej faktiskt... när jag sa tt du kunde ta den med handen så insåg jag att kriterierna för den andra passade dej utmärkt. JAg tycker det är så svårt att nominera och välja. Därför var jag glad att de två nedersta inte var behäftade med sådan uppmaning. Du har iaf gjort dej förtjänt av dem


  Bloggullet -tack

  SvaraRadera
 6. :-) Åh så roligt att läsa! Kramar...

  SvaraRadera
 7. Tack så hjärtligt! Så glad jag blir :D)) Det känns extra roligt eftersom budskapet är speciellt:D
  Ha de gott
  Kram Lily

  SvaraRadera
 8. Ps!
  Budskapet = motiveringen
  Jag var lite otydlig.../ Ds!

  SvaraRadera
 9. Lily of the valley - Förstod precis vad du menade, jag kände likadant vad det gällde budsk..... motiveringen *L* kram till dej

  SvaraRadera
 10. Jag tackar, bockar och niger! Men måste tacka nej då jag inte vill välja ut någon och skicka vidare uppmaningar att skicka vidare... Jag är extremt tråkig på det viset ;-)

  Kram och tack iaf!

  SvaraRadera