En Nyårsgåva till bloggen


Från Tussegumman fick jag denna fina utmärkelse lagom till nyår. Det är med stolthet jag som jag nu kan lägga denna bland mina andra gåvor jag fått. Det finns så många bloggar som jag vill ge denna vidare till men väljer denna gång att ge den till Fröken Elsa, jag tror hon vet varför. Titta gärna in till henne och hennes söta små virkade skapelser.
blogginfo , ,

4 kommentarer:

 1. Tack Marlene för den fina awarden! *glad*

  Hoppas att du har en bra helg.

  Kram M

  SvaraRadera
 2. Hallå där.
  Nu har jag något som jag vill att du ska ha.
  Hoppas att du tar emot det. Hämtas på min kreativa blogg.

  http://kreativitetsbloggen.blogspot.com
  Hälsningar från Ingela i Bollebygd

  SvaraRadera
 3. så fin den är trollsyster
  den är du värd *S*

  SvaraRadera
 4. Fr Elsa - Varsegod och dagen är bra

  Bollebygdsbo - Klart jag gjör, med ära och stolthet.

  Trollet - Tack min vän

  SvaraRadera