God Jul

7 kommentarer:

 1. Hej där och EN RIKTIGT GOD JUL du också. Så mycket spännande det händer hos dig. Mycket trevligt!!

  Passar på att önska Gott Nytt År också, ett år fyllt med glädje och harmoni önskar jag dig!!

  SvaraRadera
 2. Ha nu en riktigt God Jul!
  Trodde du försvunnit för gott denna gång. :) Men bäst var det är hoppar du fram igen, och det är bara roligt.


  Kram och ha det allra bäst!

  Vinkelevink!

  SvaraRadera
 3. Hejhej.. de var ju längesen.. hoppas allt varit bra. Tack, joo, äntligen fick jag strumporna gjorda.. tjejerna har länge velat ha en julsocka.. omän de endast var godis i.. de var de såå glada för.

  Hoppas julen varit bra, lugn å skön.. de har de här.
  Önskar dej en fortsatt fin julhelg å ett gott nytt år.. jag jobbar imorrn å hela helgen. trist men man måste juh. kram på dej. Helén.

  SvaraRadera
 4. Som så många andra har jag också saknat dina inlägg, men jag förstår att tiden inte alltid räcker till allt. Ha nu en riktigt god jul och ett gott nytt år.

  SvaraRadera
 5. Till er alla: En riktigt Gó fortsättning på de sista dagarna och framför allt ETT RIKTIGT GOTT 2009. JAg hoppas att jag kan komma igång igen med lite bloggande, tankarna finns ibland på saker jag vill visa och säga, men jag har liksom flera andra tvingats ut i arbetslivet av FK och där försvinner all ork. Det är iofs kul att jobba och jag kan väl kanske inte annnat än hålla med om att jag är fullständigt arbetsoförmögen men... jag, det vore bra med lite plats för annat också.

  Såja... nu fick jag gnällt lite men jag hoppas att 2009 blir bättre för oss all oavsett hur bra eller dåligt 2008 varit.

  Kramar till er

  SvaraRadera