Humor - eller inte
Ja vad som är humor är väl upp till betraktaren men jag skrattade gott tillsammans med dottern och hennes kompis då hon visade denna färdighet med att fladdra med de nedre ögonfransarna . Sen om det är humor eller ett avancerat sätt att flirta vet jag inte. Jag dristar mej i alla fall till att frångå reglerna lite när jag visar denna filmsnutt istället för ett foto till denna veckans tisdagstema.


¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨

Vi kan i alla fall alltid skratta tillsammans,
Även när livet är tungt

blogginfo , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. hej hopp
  den var ju kul
  Drar hon ihop ögonen eller får hon små ticks *S*
  jag brukar få små ticks hahahaa
  Kjam på er alla

  SvaraRadera
 2. Trollet: Hej hopp på dej själv du min vän... nä, det är inga ticks, möjligtvis tricks, eller ögongympa... hon kan allstaå göra så med vilje... precis som en del som kan fladdra med öronen. Pööööössss

  SvaraRadera
 3. Trollet: Hej hopp på dej själv du min vän... nä, det är inga ticks, möjligtvis tricks, eller ögongympa... hon kan allstaå göra så med vilje... precis som en del som kan fladdra med öronen. Pööööössss

  SvaraRadera