Antikt eller inte


Det bara slog mej att jag skulle skriva ner denna tanke. Om man köper en gammal kristallkrona så vet man att man oftast kan få tillbaka pengarna om man skulle ångra sej. Värdet sänks inte efter ett halvår eller år... men försök få ut samma pengar om du ångrar dej efter ett köp av en nyproducerad liknande lampa, då sjunker värdet ganska snabbt.


¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨¨*•.¸♥¸.*¸♥¸.•*¨
Repetion är kunskapens moder


blogginfo , , , , ,

13 kommentarer:

 1. Hejsan, visst är det så det är.

  SvaraRadera
 2. Javisst är det så. Konstigt nog.

  Jag skrattade gott åt din dotters flirtteknik, talang 2008 :)

  Ha en fin kväll, kramar.

  SvaraRadera
 3. Vacker lampa. Rätt tänkt :)

  SvaraRadera
 4. Längesen jag var här o kolla, vilken bedårande vacker kristallkrona, älskar allt som glimmar.
  Kram Ulla-Bella

  SvaraRadera
 5. Så sant som det var sagt, oftast är de gamla vackrare också.

  SvaraRadera
 6. Hej, hej!
  Vilken fin blogg du har här!
  Trillade in hit via "Myselfz", och brukar alltid vilja lämna ett litet fotavtryck, innan jag lämnar....(-:

  Jag kommer nog gärna tillbaka hit och läser mer en annan gång...här var såååå himla mycket fint så!
  (Speciellt Kristallkronan nedan...Mmmmmm!)

  Ha det gott och välkommen in att kika hos mej om du har lust....//Jenny

  SvaraRadera
 7. Åh så länge sen det var jag besökte dig. Förstår verkligen inte varför när jag kliver in här. Men jag tänker på dig. Min fina korthållare som du har gjort hänger så fint på sin plats i hallen hos mig. Den är det första jag ser när jag kommer hem. Kramar...

  SvaraRadera
 8. Har inte varit är på evigheter (inte bloggat för egen del heller). Inte du heller ser jag. Ja, alla vi behöver vi uppehåll ibland. Hoppas allt är bra med dig iaf, man brukar ju bli så inspirerad av allt fint du gör.
  Du kanske kommer ihåg mig som "Ängeln", finns nu på ny adress.

  SvaraRadera
 9. Fin blogg du har och fin lampa du har inhandlat, det är det fina med gamla ting de behåller ofta sitt värde men det är knappast någon ide att spekulera. Håller på med gamla ting i alla dess former, skulle helt klart haft en Antik och design handel om min fru var frisk. Du kan läsa varför på www.jernsaxen.blogspot.com om du har lust där är ämnet lite tyngre, men vill du bara ha glitter och glamour då går du in på www.oumberligating.blogspot.com döm själv vi hörs och ses i "cyberrymden" mvh Peter Olofsson

  SvaraRadera
 10. Till alla: Tack för era trevliga kommentarer... det är kul när ni tittar in då och då även jag tyvärr inte har mycket att bjuda på. Bloggandet har liksom kommit av sig men stänga ner vill jag inte för kanske plötsligt en dag så sittar jag här i cyberrvrån igen.

  Kram till er alla och vi ses så småningom igen hoppas jag.

  SvaraRadera
 11. Verkligt fin lampa den är värd sitt pris. jag brukar också köpa på loppis och göra riktiga fynd. Skulle jag sedan tröttna som får jag iallafall tillbaka pengarna./h det gott Tussegumman

  SvaraRadera
 12. Jag hade en sån där lampa. Den rasade ner. Den var antik, tung och numera borta. Den var livsfarlig.

  SvaraRadera
 13. Tussegumman: helt rätt. ha det gött

  Fjärdelös Tvåfoting: Hihi, skrattar åt ditt nick, ganska sött faktiskt. Ska ta och hälsa på dej en dag för att få en ledtråd till namnet.
  Synd det där med lampan... måste blivit ett räjält krasch när den ramlade, hoppas denna håller bättre men får kanske ta och gå igenom den i fästena.

  SvaraRadera