Minigolf på riktigt

Nu har jag spelat minigolf så som jag en gång trodde att minigolf var. En form av golf men i miniformat. Slottskogens nya minigolfbana har nu dragit folk hela sommaren och jag var där och svingade klubban mellan små minisandbunkrar och vattenhål. Hur kul som helst, och precis så som jag en gång hade föreställt mej denna aktivitet. Fast lite svårare var det innan man vande sej och många gånger hamnade bollen långt utanför både bana och green.

Om du minns så hade jag ett inlägg med foton innan grävskopor och annat gjort sitt (klicka här för att se dessa) och nu visar jag alltså några nya en härlig sommardag.


Efter eller före eller under tiden man spelar (eller låter bli om man inte gillar denna utmaning) kan man njuta av sitta ner och ta sej en fika här på Solterrassen blickande bort mot Annedalkyrkan eller bara njuta av vattenblänk och grönska. Hade du hunnit med detta innan förra fredagen kunde du blivit serverad av sonens flickvän men nu är det för sent men det berättar jag mer om en annan gång.


Hoppas du i alla fall får en möjlighet att själv pröva på denna "nya " form av minigolf någon gång…

Om jag vann?
Nä… inte mer än en stunds samvaro med min son, men det var vinst nog.

¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨
Njut alltid med gott samvete - Det är du värd


blogginfo , , , ,

13 kommentarer:

 1. Så skoj med riktig minigolf, så ska det ju vara. Ja det var väl ingen dålig vinst ändå :)
  Det ser riktigt inbjudande att slå sig ner på terrassen och vila ögonen på de utsikten, länge sedan jag var i din vackra stad nu, det känns som om det är dags igen. Tack för det fina bilderna du visar, ha en fin dag, kram.

  SvaraRadera
 2. Hej! Välkommen tillbaka. Det var inte igår precis. :)

  Du har blivit nominerad av mig. Kika in på min blogg så får du se.

  Vinkelevink!

  SvaraRadera
 3. Det var ju en fantastiskt vacker minigolfbana...aldrig sett på maken!
  Hoppas att du har haft en härlig sommar så att du orkar med en ny bloggtermin :)
  Kram Clara

  SvaraRadera
 4. Zanna, Clara och Erika: Snälla, vänta lite jag måste sticka iväg och hämta ett pris först, sen ska jag svara er. Tålamod är en dygd jag ej har men hoppas ni har det istället... Fniss

  SvaraRadera
 5. Zanna: Du är välkommen hit när du vill... vi kanske kan svinga en klubba var tillsammans. Fast just nu är det väldans vått.

  Erika: Tack gulle dej. Jag har lagt den i högerspalten lite längre ner med länk till dej. Det tar ett tag innan jag ger den vidare. Som sagt det var ett tag sedan, nu gäller det att uppdatera ssig lite om vad som hänt hos alla er andra.

  Clara: Hejsan, det var längesen, kul att se dej här igen. Sommaren har varit underbar och hoppas den arit likadan för dig. Ork och tid för denna bloggtermin blir nog tyvärr lite sioså (snygg stavning) men lite dåodå ska jag väl hinna med.

  Massor av kramar till er alla tre

  SvaraRadera
 6. Men va fint det har blivit, brukade åka förbi där när jag pluggade i stan men då såg det inte ut så där. Får nog ta med ungarna in och ta en runda innan det blir allt för ruskigt...

  SvaraRadera
 7. Under väntan på att S.A.S. ska köra igång, så tänkte jag komma med lite nytt från Mickis Koncernen. Koncernen drar igång med en nyhet efter S.A.S. Tävlingen, mer om detta kommer att komma på www.mickis.se.nu så håll er till godo, det var bara det jag skulle meddela, lycka till i tävlingen.
  / Mickis

  SvaraRadera
 8. Det är väldigt roligt att du är tillbaka igen. Trodde kanske att du fått nog och mer därtill. :) T.o.f kan man få riktigt nog och bara känner för att radera hela bloggen. Men efter ett tag är man likt förbaskat där igen och skriver. :)
  Men en gång försvinner den helt och det blir när man tröttnar på riktigt.

  Kram och vinkelevink i solskenet!

  SvaraRadera
 9. Hej Marlene!

  Det verkar kul med minigolf, den banan ser fin ut, var i Slottskogen ligger den?

  Solvarma hälsningar från Irene

  SvaraRadera
 10. Hejsan!
  Torsdagen den 7:e september Kl:00:00 är du med i omröstningen i S.A.S. Tävlingen. Gå in o kontrollera att länken till dig (i inlägget där omröstningen sker)verkligen fungerar.
  Jag har lagt ut en "VOTE FOR ME" knapp som ni kan använda er av i er RÖSTNINGS KAMPANJ, det är bara att kopiera den till er blogg/hemsida.
  Jag önskar er nu LYCKA TILL och hoppas att ni får många röster.
  /Mickis

  SvaraRadera
 11. Maloppa: Nä du, mycket är förändrat där så ta du en vända dit om du inte varit där på länge.

  Erika: Ja du... jag har nog varit ambivalent ända sedan jag startade bloggeriet och inte har jag blivit klokare med tiden. Vill nog egentligen lägga av men det är svårt så nu har jag bestämt mej för ett mallanting - jag tar det lugnt helt enkelt. Fast ta bort den vågar jag nog inte... :)

  Solvarm: På min sida *fniss* Ah... du vet inte vilken det är... Linneplatsen, precis vid Ankdammen.

  SvaraRadera
 12. Hej Marlene!

  Jasså där, den har jag ju sett.

  Solvarma hälsningar från Irene

  SvaraRadera
 13. Irene: Var mina bilder så otydliga? Eller var det solen som bländade. HAr du sett den på nära håll? Varma hälsningar till dej med

  SvaraRadera