Tisdagstema - Orange

Vilket lag min dotter höll på vid Gotia-cup framgår väl tydligt. Som maskot för storebroderns lag gjorde hon succe men tyvärr räckte det inte ända fram till en 1:a plats… men laget kom dock ganska långt i denna trevliga fotbollscup det året. Tyvärr var bloggandet inte en del av vardagen då, men det är i alla fall kul att kunna plocka fram denna bild till tisdagens tema, försenad som vanligt.

Och kul var det också att både för henne och mej att göra denna makeup och utstyrsel. Vad jag minns också är att det störtregnade denna sommar så en genomskinlig regncape fick tyvärr användas nästan dagligen.
blogginfo , , , , , ,

13 kommentarer:

 1. å så tjusigt rustad hon var för att heja fram sitt lag. Kul hade de säkert med.
  Annars så är orange en sådan färg som är lie i skymundan på något vis. Apelsinerna är det ju men man har inte precis några orange brallor eller toppar? Varför det är så det vet jag inte för färgen är ju inget fel på??

  SvaraRadera
 2. Filifjonkan: Jättekul hade vi alla... i ösregnet.

  Hihi... jag köpte faktiskt en orange blus förra året. Jag gillar den färgen men den kan ju vara väldigt kraftig så den passar tyvärr inte till allt.
  Fast mitt första hem gick faktiskt i orange och brunt. Men det var på 70-talet det. Fast idag är det ju modernt igen.

  SvaraRadera
 3. hej där
  vad söt hon är *S*
  Jag tycker det är jätte fint
  Båda bilderna på dina "änglar" var fina
  kramar om

  SvaraRadera
 4. Trollet: Hej där på dej själv ;) visst é hon, Ulla kände inte igen henne men det kanske inte är så konstigt.
  Den andra lilla ängeln tycker jag oxå är söt, tänk vad enkelt man an göra med lite fantasi.

  SvaraRadera
 5. Godkväller.... jaha jag tar med ordentligt med mjölk då och som jag sa vi blir några till då Yvonne vill med och doppa tårna så det blir en trevlig sväng då för oss allihop. Tror inte det är några turister där då..inga bullriga ialla fall.

  SvaraRadera
 6. vad söt hon var :)
  Länge sen jag kommenterade ngt här, är inne och kikar nästan varje dag-men glömmer skriva.
  Sen såg en kommentar i min blogg som var från dig, och då slog det mig att jag inte hört av mig :/
  Hoppas allt är bra med dig.
  Kramar Malin

  SvaraRadera
 7. Filifjonkan kollar om du lagt ut något nytt men näe..går väl hem igen då....

  SvaraRadera
 8. hej! hon är så sööööt, det är coolt med orang ferg.
  Kram kram..

  SvaraRadera
 9. Näe inget trolltyg här idag heller,, ja så kan det va en trevlig helg i alla fall

  SvaraRadera
 10. Filifjonkan: Lugnt och skönt blir det då, behöver det nu tror jag.
  Som du redan kanske förstått tänker jag inte sitta här så ofta längre. Så vare sej trolltyg eller annat blir det inte mycket av i mitt krypin. Hoppas däremot att sommaren blir full av änglaströssel på din väg, liksom min egen i verkliga livet. Kramar i mängd till just dej, min trogne bloggvän.

  SvaraRadera
 11. Malin: Tack... hon är min egen lilla verkliga ängel, 17 år snart och inte mycket mer än röken ser man efter henne. Nu kan jag bara hoppas och önska att det kommer gå henne väl i livet och att jag alltid kommer vara ett stöd i hennes liv.

  Är glad att se ddej och själv har jag ju oxå varit dålig på att titta in till dej med en kommentar. Nu hoppas jag din sommar blir den bästa och precis det du vill ha ut av den. Kramar

  SvaraRadera
 12. Dadda: Visst är orange en härlig färg... man blir glad av den.

  SvaraRadera