En Ängel från en Änglamakerska


Att få vanlig privat snigelpost idag är ju tyvärr inte så vanligt… men när det händer får i alla fall jag en sån där mysig lyckoruskänsla. Jag klämmer och vänder och vrider och läser både fram och baksida och undrar… fast fort, för min otålighet är stor.

Gårdagen blev ett sådant tillfälle… ett snigelbrev med en liten present i, med vackert kort och personlig hälsning. Och så denna lilla underbara Skyddsängel, med tovat mjukt och gosigt hjärta i vackraste röda färg.

Änglamakerskan heter Jeanette, och hennes underbara skaparglädje kan du se om du klickar här. Underbara tovade ting och figurer blandas med hennes Änglar i olika former. Och nu har jag alltså fått den äran att ha en av dem nära mig. Tack Jeanette, jag känner mig hedrad.

¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨*•.¸♥¸.*.¸♥¸.•*¨

Livet är delvis vad vi gör det till,

och delvis vad det görs till av de vänner vi väljer


10 kommentarer:

 1. Visst är det kul med riktig post, speciellt om det inte är fönsterkuvert*L*. Det är sällsynt med roliga hederliga brev nu förtiden...mer brev åt folket*S*

  Passar på att önska dig en riktigt trevlig och härlig Pingst!!

  SvaraRadera
 2. Hej Marlene...här kommer jag nästan lite tårögd för du var så gullig och sjöng så fint för mig nyss och Piapuma kom med äppelkaka man blir ju glad alltså med sådana bloggvänner. Ville också säga att så sött litet postbrev du fick kan riktigt se hur du klämmer och vrider och känner på det innan du öppnar det Sött var det så det förslog och rart av henne. ja du får ha en riktigt go änglanatt nu så seshörs vi. Godnatt

  SvaraRadera
 3. Underbart roligt med riktig post ibland... Vet inte hur fort jag får upp brev eller paket...*L* Slår mitt eget rekord varje gång det händer ...*L* Ha en underbar dag ! Kram/elle

  SvaraRadera
 4. Crazy and Daisy: helt rätt "mer brev åt folket" fast man kanske borde börja med sig själv ;))) Tack för pingsthälsningen... den blev skön och jag hoppas din var likaledes.

  Filifjonkan: Inte var det meningen att du skulle gråta dej till söms. Snällt av Piapuma. Du borstade väl tänderna ordentligt sedan, innan du kröp till kojs. Visst är det underbart med bloggvänner... precis som vänner i verkliga livet. Natten var störtskön, sov som ett lamm fr 23.30 till 08.00 tack vare dina änglaönskningar.

  Elle: jasså du hinner inte ens klämma och vända på det ;))) fast fort går det för mej oxå. Men liiiite vill jag allt klämma först.
  Hoppas din dag oxå blir underbar... så underbar som du bara förtjänar.

  SvaraRadera
 5. Snigelposten kan inte ersättas med någon typ av elektronisk kontakt. Jag älskar att få något att sätta i den vackra korthållaren jag köpte av dig :-) Kramar...

  SvaraRadera
 6. Så vacker hon blev! Bara jag nu inte får mardrömmar i natt.
  Varit hos änglamakerskan.
  Kan hon ingen svenska?
  Måste ju ge en kommentar i bland också så jag inte tillhör dem som bara besöker utan att ge till känna. Men nog hade det blivit kommentar till varje inslag i din fina bloggg om du inte varit min dotter. Men nu är jag här i kommentarrutan så då blir det en varm kram från far!

  SvaraRadera
 7. Gisan: Du är för söt... och visst är post man kan hålla i och bevara bättre än allt vackert som skapas för internet. Och du, det gäller även kramar, men du får en genom cyberspacet ändå.

  SvaraRadera
 8. Smeden: inga mardrömmar här inte... änglarna dansar och sjunger över min huvudgärd.

  Visst kan hon svenska, men har väl valt att skriva på engelska för att nå ut till fler.

  kramen tas emot och ges tillbaks, en varm sådan... det behövs i kylan.

  SvaraRadera
 9. Ängeln är hemskt fin, men ordet änglamakerska tycker jag har en ganska makaber klang. =S
  Det skulle åtminstone inte jag vilja bli kallad!

  SvaraRadera
 10. till Anonym: När du säger det så... men jag tänkte inte på det sättet då, inte nu heller faktiskt även om jag förstår vad du menar. Men måste allt tolkas negativt? Precis så som du skriver "hemskt fin" vilket även det är ett makabert uttryck :)

  SvaraRadera