Lång, längre, längst

Tisdagstemat denna vecka är "lång" och jag väljer 2 bilder av "vår" katt där den första bilden visar en väldigt låååååång blick i fjärran… undrar vad han fått syn på. Han ser nästan ut som om han vore långt bort i tanken.

På den nedre bilden försöker han tydligen konkurrera med apan bredvid och visa att han är lika låååååång.


här kan du läsa om och se honom med lite udda kompisar.
( ¯`·´¯ )
`·.¸ ¸.·´

´¨*·.¸¸.*.¸¸.·*·.¸¸.·*.¸¸.·*¨`


Man borde vara som en katt och sträcka ut sej ordentligt då och då.
Och sedan ta det mesta med ro.

18 kommentarer:

 1. Så söt han är där han sitter och tittar långt bort i fjärran syns det som. En riktig ulltuss. Alla katter oavsett storlek är gulliga söta ulltussar i mina ögon.
  Bra tolkning till Tisdagens tema.

  Tack för påminnelsen om mailadress när en kommentar skrivs. Det är härmed ifyllt och postat till närmaste brevlåda. :) Är trött som bara den nu så det finns inte många siffror som är rätt upptill.

  Kommer tillbaka i morgon och kika runt, nu är det meningslöst eftersom hjärninnehållet inte ens är i närheten av vad jag brukar kalla vaket.

  I morgon är det fredag hela dagen sedan är det helg. Innan vi vet ordet av är det måndag igen och ruljansen rullar på. :)

  Natti natti och sussa gott.

  SvaraRadera
 2. Hej! vilken söt, och vackert katt, välvårdad det syns.Hoppas allt bra med dig ? är nyfiken på den grejen som du hade bilden på???? vet inte om jag har missat svaret ??kramar Dadda.

  SvaraRadera
 3. Godmorgon. Så söt katt du har riktig sängnjutare. Katter vet att göra det gott för sig. Katt skulle man vilja ara om man får välja i sitt nästa liv om det blir något sånt...fniss Men ha nu en skön fredag både du och din goa kisse vad heter den?

  SvaraRadera
 4. Vilka talande bilder, båda två på sitt eget sätt. Kramar...

  SvaraRadera
 5. I mitt nästa liv vill jag vara katt.
  Ha det gott/Anna-Carin

  SvaraRadera
 6. Jaaaaaaaaaaaaa, IDAG ser jag den fina Asterixen x 2!!!!

  SvaraRadera
 7. o vad sör han är ... o lik min underbara Mandel .... som nu är en liten ängla katt... Finns det något underbarare djur än katter ? nej inte enligt mej ...iallafalll ..ha en fin o härlig dag o smek katterna från mej .... Kram!

  SvaraRadera
 8. Grattis på namnsdagen idag såg nu att det var din dag må solen lysa särskilt mycket på dig idag.

  SvaraRadera
 9. Grattis på namsdagen!
  Såg också i almanackan att det är Din dag denna fredag!

  SvaraRadera
 10. hej !Gratis på namnsdag !!!
  Det jag menade är,en foto på något, som vi skulle gissa.?
  Det var 24 mars..Något ätbart ?
  så nu undrar jag om jag har missat svaret ?

  SvaraRadera
 11. Ja katter dom kan konsten att sträcka ut sig och bli hur långa som helst. Man skulle kunna göra så själv, tänk så skönt för ryggen.
  Sen kan dom ju konsten att slappa också, det är väldigt rogivande att höra när katten spinner.
  Kram Ulla-Bella

  SvaraRadera
 12. Förvirrad Filifjonka fattar ingenting av kommentaren du lade hos mig nyss,,skrattar men tja ingen har ju sagt att man skall fatta kommentarer så det gör ju ingenting bara keep on smiling då! :))))))))

  SvaraRadera
 13. Hej Marlene!

  Ser skönt ut, att sträcka ut sej, i sin fulla längd.

  Du får ha en trevlig helg.

  Solvarma kramar från Irene

  SvaraRadera
 14. hej igen ! du kan inte bli av med mig...skojar !! Ja, jag kom fram och upptäckte att jag gissade rätt, men skrev inte att den är doppat i honung. Kram och trevlig
  helgi, själv ska jag sitta ensam min man jobbar natt, tråkigt...

  SvaraRadera
 15. Erika: ser redan att dagen varit lite bättre. Du är välkommen när du har orken med dej... när du vill.

  Dadda: Ja, med 3 stycken som kammade var och varannan dag så kan han väl inte vara annat än välvårdad. Jag har ingen störe lust att bli av med dej, men är ändå glad att du hittade rätt tillslut. Och just det, Grattis till den rätta gissningen.

  Filifjonkan: Nja... sängnjutare på dan ja.... nätterna ville han bara ut. Iaf sommartid. Han heter Asterix och hans mamma var hälften skogis och hälften perser. Tyvärr tvingades vi "sälja" honom för nåt år sedan, trösten är att han nog fick det bättre på landet. Men jag/vi saknar honom fortfarande.

  Gisan. Tack... tyckte själv så.

  Anna-Carin: Försöka duger... och visst verkar det vara ett behagligt liv.

  G-T: Jag vet... hihi

  Elle: Visst är dom underbara djur, tyvärr kan jag inte smeka honom... han bor numera på landet.
  Hoppas din Mandel ändå har det bra i katthimlen.

  Guldkorn: Ja, man mår väldigt bra av att dra ut sej... jag försöker tänka på att göra det innan jag går upp på morrnaran, men oftast studsar jag bara upp ur sängen.

  Filifjonkan igen: Strunt samma, det var väl bara jag som bluddrade. Iaf är jag för trött nu för att förklara. Kram på sej, med ett leende.

  Solvarm: JA du snart kan vi kanske sträcka ut oss i solen... och du på en playa nånstans ;)

  Som vanligt... kramar till alla

  SvaraRadera
 16. Vilken underbart vacker katt! =)) Är det en skogis tro? Jag ser att du skriver "vår", så det är kanske inte eran katt i och för sig. Väcker var den i allafall. Vackra var också de orange växterna i inlägget under. Så mycket läckra blommor, växter & krukor. Man blir verkligen sugen på färg nu när våren är på väg. :)

  Väldigt trevlig blogg du har här, btw. Må så gott! Mvh//Indra

  SvaraRadera
 17. Indra: hej och välkommen. Asterix var vår katt från början. Men tyvärr är sonens fästmö väldigt allergisk och eftersom hon delvis bor här (ja det fanns andra skäl oxå, men drar inte in dom här) så var vi tvugna att "sälja" honom. Saknar honom väldigt mycket, men vet att han har det väldigt bra på landet, för visst är det massor av skogis i honom. Mamman var hälfen perser men vi tror pappan oxå var skogis. Tack för dina rader. Kul att se dej här och att du även tyckte om inlägget nedan. Nu drar jag mej bort till dej på linbanan.

  SvaraRadera