Spår i snön...
....efter våren som kom av sig

knappt man kan tro´t, men det här fotot togs i slottskogen...
för 3 veckor sedan.


Och vad kan väl passa bättre i dessa tider....

än att visa dej en PåskTomte som jag hittade på stan idag.

blogginfo , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Fine bilder av snø og blomster, vi har - 13 grader så her spirer ingenting ennå... Gul påskenisse har jeg aldri sett før, den var merkelig. Ha en fin kveld. klem Gry : )

  SvaraRadera
 2. Lika mycket snö som här!

  Jag tar lite olika priser efter hur mycket jobb det är på muddarna, hur mycket garn och om det är pärlor och lite krångligare.

  De allra enklaste med grövre stickor tar jag 50:- för, de som tar en dryg timme per par. De som har pärlor tar jag 150:- för och de randiga i olika garner 80:- och spetsmuddarna 100:-

  Jag har sett att en del tar 300:- för ett par, men jag tycker det är bättre att få sälja - så jag åtminstone får tillbaka för garnet... Räknar inte med att göra några större vinster. På förra marknaden sålde jag ett enda par... 80:- Bordet kostade 50:- att hyra... Men det kommer nog mer folk till Nrkpg, tror jag.

  Vad tar du för dina muddar?

  SvaraRadera
 3. Grynoka: Då får du så länge känna försmaken av våren på alla bloggar som visat vårblommor de senaste veckorna, och trösta dej med att våren kommer.... alltid... förr eller senare.

  Bloggblad: Oj, jag har aldrig tagit tid på hur lång tid det tar att tillverka. Men jag har inte heller tillverkat så många. Jag tog 75:- från början, sedan har jag sänkt priset varje gång tills sista gången då jag tog 40:- mest för att bli av med dom.
  Hoppas nu de går bra i Norrköping. Och dina priser tycker jag verkar väldigt skäliga. Det är alltid svårt att sätta priser, men man ska absolut inte ringakta sitt get arbete och sin tid.

  SvaraRadera
 4. Usch för snön som kom så här sent. När man hade börjat njuta av solen och se små framsteg i naturen. Även om det var på tok att det inte varit någon vinter..ja ja, tids nog =)
  Hoppas din påsk varit fin!
  Annelie
  http://rospinglan.blogg.se/

  SvaraRadera
 5. Godmorgon Marlene. Å det är så tragiskt att se detta kunde lika gärna varit fotat i min trädgård. Det var den våren det.Suck tror inte de klarar sig efter all denna kyla det är ju kalla nätter men idag är det sol,
  Ser att du med har en 2mansstol med bord min har jag haft i säkert 15 år bra att sitt vid med lite sköna dynor och ett parasoll och kaffebrickan...å ljuva sommartid Hoppas nu det töar fort som attan ha det bra idag och halka inte det gjorde Filifjonkan men inne,,

  SvaraRadera
 6. Vackra bilder på våren som kom av sig. Det är likadant här i Stockholm, först vårblommor och skönt sen rena rama snöyran och kyla. Brr.

  SvaraRadera
 7. Rospinglan: Ah, man får väl ta det med en klackspark och njuta destu mer sedan, när riktiga våren kommer, men visst är det synd på fåglar och blommor som näms av...

  Filifjonkan: Tyvärr är det väl dom kalla nätterna som är värst, snön är ju faktiskt vacker, men det blir ett himla slask nu. Är rädd för att balkongens växter inte överlever i år.... skyddade dom ju inte för detta var ju oväntat. Då kanske jag kan få en vilstund på din tvåmansstol... för denna är inte min, jag bara snodde med mej en bild av den hem. Ser den iofs ganska ofta och har alltid tyckt om den. Låg katten i vägen eller halkade du på strumpästen, hoppas du inte gjorde dej alltför illa!

  Londongirl: Tack... det är nog tyvärr så i minst halva vårt avlånga land

  SvaraRadera
 8. Hm näe det var sladdarna som lade sig i vägen (hoppade på mig) fniss Jaha den stolen är skön just nu bor den i min källare över vintern men den skall få komma ut sen till sommaren då kan vi njuta den

  SvaraRadera