Nytt från mig och Grekland

Häromveckan satte jag ett litet frö som jag tagit med hem från Skinoussa, och idag såg det plötsligt ut så här i krukan. Nu väntar jag med spänning på vad det ska bli för blomma. I samma kruka har jag sått lite annat också från Grekland men ännu har inget mer kommit upp, men vem vet, det kanske kommer mer nytt.
I samband med detta nya vill jag också påminna om en ny undersökning till höger som jag gärna vill ha svar på; kommer du tillbaka för att läsa om jag svarat dej på din kommentar?
Föresten, om du skulle känna igen vad det kan röra sig om för växt får du gärna berätta. Förhoppningsvis så lägger jag in nya bilder allteftersom den utvecklas och blir större.

~~~~~***~~~~~
Som man sår får man skörda - så varför inte så lite värme

17 kommentarer:

 1. Hej.. känner inte alls till vad du kan ha i din kruka.. sorry:-)
  Lill-Babs en krutdam som jag verkligen gillat/gillar.. en mer ödmjuk person än henne får man leta efter. Speciellt då hon utsätter sig för pressen som alla inom musik/artiskkategorin.
  Jag la min röst i högerkanten:-)
  Ha de gott

  SvaraRadera
 2. Pialotta. Bäst jag skyndar mej att svara med en gång då *ler* Tack för rösten i högerkanten. Såg du Lill-Babs i Söndagsmorgon där hon interviuades av sin dotter och halva släkten dök upp? Där ser man henne verkligen som hon är.

  SvaraRadera
 3. Men jösses vad jag har missat ser jag. Du har flyttat till blogger eller?
  Tyvärr ingen aning om ad det kan vara för växt. Känner bara igen påsklilja och ros pratiskt taget *fniss* nja kanske några till.
  Kram Puma

  SvaraRadera
 4. Tack Marlene för att du kikade in till mig! Nu gör jag en liten raid hos dig. Jättetrevligt har du - jag tittar gärna in igen. Kram till dig.

  SvaraRadera
 5. Jag tror det är någon form av orkide...hur det nu stavas...
  Hoppas det dom är vackra.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild. Man riktigt ser hur livet spränger sig fram. :-) Kram, Rana

  SvaraRadera
 7. Så härligt att sätta ett frö som man inte vet vad det är, vilken överraskning det blir. Ett lyckoblomster, en hägring eller en asfaltsblomma? Spännande.

  Hyllningen till Lill-Babs var fin tycker jag, jag känner henne inte, men tycker att hon känns genuin i det hon gör, är ärlig.

  kram och lycka till med blomman, kommer in och kollar emellanåt hur det går.

  SvaraRadera
 8. Det ska verkligen bli spännande och få se vad det ska bli av den!
  Vist kommer jag tillbaka!
  I dag har jag smidit något resan du var med på!
  Kram på dig! Far!

  SvaraRadera
 9. Hej Marlene.
  Sådär ja nu är min timeoutmånad slut tiden räcker till lite bättre ett tag
  så jag får se vad jag hinner med,Små ljusgröna alldeles nya pytteplantor är ju så härliga att se på det är liv i ordets rätta bemärkelse som kikar upp ut jorden, Kul att se vad det månne bliva av det på slutet,
  Ha en bra eftermiddag nu

  SvaraRadera
 10. TAck alla för att ni svarat på enkäten... det var bra att få veta att svar på kommentarer läses... har väl funderat av och till om jag ansträngt mej i onödan, och det har jag ju med andra ord inte gjort. Tacksamma kramar till er alla


  PD: Nja, blogger har jag nog haft nästan hela tiden, men jag har bytt ut adressen till min mer egna. Solros och maskros känner du väl ändå igen vá *ler* Men jag tror inte detta är något av delarna *fniss* och *kram*

  Eleonora, dalens lilja: Välkommen tillbaka, kul att se dej här igen, titta du runt så mycket du har lust.

  Alle: Du stavade nog mer rätt än du gissade tror jag... blommor är alltid vackra men vi får se vad det blir av det

  Rana: Visst är det härligt med livskraft... men nu vet jag inte vad som händer... jag råkade ta på den i morse och den har liksom fallit ihop, hoppas den sträcker på sig när den fått vila över natten...

  Elin: Blir det något så är det nog en lyckoblomma... kan inte bestämma mej för om jag ska ha den som innomhusblomma eller om jag ska våga sätta ut den på balkongen... ja,ja... när det blir varmare förstås.

  Smeden, min far: Jag har varit och läst och minnts, fast mest minns jag väl när jag ser på filmen från resan... och så en del annat som du inte tagit med i berättelsen, och lika bra är väl det *fniss*

  Filifjonkan: Så glad jag är att du är tillbaka, ta nu allt i din egen akt så du inte överanstränger dej.... vill hellre ha lite och länge av dej än mycket och kort. Kramar till dej

  SvaraRadera
 11. En trevlig blogg du har.

  SvaraRadera
 12. Syren: Tack... nu drar jag vidare in till dej

  SvaraRadera
 13. Det blir säkert något riktigt vackert när den kommit upp till sin fulla storlek. En big surprise kanske. :)

  SvaraRadera
 14. Erika: Hoppas det... just nu ser det inte hoppfullt ut.

  SvaraRadera
 15. Det ska bli spännande att se vad det blir av din lilla växt :) Det ser faktiskt ut som ett orkideblad, väldigt ljust dock.....

  SvaraRadera
 16. Johanna: Ja det är väldigt ljust... och ack så späd är den lilla växten. På bilden kanske den ser tjock ut men den är faktiskt nästan lika späd som daggdroppen den håller i.

  SvaraRadera
 17. Ah det kanske var så det var *fniss*

  SvaraRadera