Något helt annat än mitt badrum


Nämligen fåglarnas... deras badrum i slottskogen. Idag kunde de utnyttja både bad och dusch, och se hur de kråmar och putsar sig efter badet.

Ja, ja lite tokigt kanske som motiv för dagens tisdagstema "badrum"... men så tänkte jag idag på min promenad (egentligen ville jag fotat ett fågelbad, vilket jag iofs gjorde men eftersom det regnade så fanns där inga fåglar och då var det ju inget kul) . Vill du se en detalj av mitt badrum så får du titta in i ateljén istället.

12 kommentarer:

 1. Vilken kul tolkning av ett badrum! :-) Fina fåglar..

  SvaraRadera
 2. Det var roligt med en lite annorlunda tolkning!

  SvaraRadera
 3. hah, den enda plats jag riktigt håller ordning på tror jag. har nyss flyttat in så då är det kul att ha fint fortfarande (: vilken alldeles underbar tolkning du hade. jag gillar tisdagsteman. det är kul att besöka, och få besökare, man kanske aldrig annars skulle! ha det gott :)

  SvaraRadera
 4. Fniss... de har ju ett stort utebadrum... varför kan inte jag också få ett ???

  SvaraRadera
 5. Alla skall vi hålla oss rena och fina, så även i fågelvärlden. Bra tolkning. Här var det inte brist på fantasi till Tisdagens tema. Undra om det finns varmvatten där också. Det kan sommaren ombesörja med sin värme.

  SvaraRadera
 6. Har röstat glömde säga det. Yes jag återvänder numera när jag inte glömmer bort det. :)

  SvaraRadera
 7. stort & härligt fågelbad...t.o.m storkråkor får plats *fniss* tack för titten hos mig, till dina mysiga vrår återkommer jag gärna/ ha det gott.
  junhe

  SvaraRadera
 8. Aj aj då, ingen som såg att jag stavat fel på badrrum, eller kanske var det kråkfötter ( jag har korrigerat det nu så det är ingen mening med att du letar efter felet nu)

  Tack allihop för att ni gillade både billd och tolkning. Och visst har både fåglar och annat djurliv bra och stora badrum i slottskogen *ler* och varmvattnet får vi med solenergi så småningom precis som Erika skriver.

  Och till Gerda-Thyra kan jag väl bara säga... Du är säkert välkommen att ta dej ett nattbad, iaf om jag får bestämma *skrattar*

  Till dej som tittar in för första gången vill jag säga välkommen... glad att just du kikade förbi och satte ner dina tassar (")(") en stund. Du är alltid välkommen tillbaka.

  Och även ett stort tack till dej som klickat i enläten till höger.

  SvaraRadera
 9. Herre Gud människa... inte vill jag bada i Slottskogen bland fåglarna!
  Du vet ju att jag är lite skraj för pippifåglar... i sådana fall får du allt vara med och hålla handen!
  Men jag tror inte att det är värt ett försök ens... vad som skulle hända är väl att våra stackars familjer får lösa ut oss hos polisen!
  Nä, jag väntar till sommaren då jag kan utebada i den rödhåriga väninnans mysiga växtprydda oas!

  SvaraRadera
 10. Om det blir varmt till sommaren så ska jag nog använda sjön som badrum.:-) Jättefin bild. Kram

  SvaraRadera
 11. G-T: Jag tyckte du lät så avundsjuk på fåglarna... men som du så riktigt påpekar finns det ju risk för att vi får en kalldusch istället, på betydligt otrevligare plats *fniss* sen vet du väl att jag alltid är med dej, både i vått och torrt *flinar ännu mer*

  Stina: Nämen hej, det var längesen du satter ner (")(") tassarna här.
  VArm sommar hoppas jag värkligen vi får, inkluderat med underbara bad. Kramar.

  SvaraRadera
 12. Åh herregud vilken stavning jag lyckats åstadkomma i föregående kommentar. Ja, ja det går ju att förstås iaf så jag bryr mej inte om att ändra....

  SvaraRadera