Nej se det snöar, nej se.... och inte lite heller!

Just nu i göteborg....

"Let it snow, let it snow"

Om du har ljudet på till den nedre filmen kan du höra fåglarana frysa och huttra, det är lite synd om blommorna och fåglarna.

Men barnen har kul, och nu är det ju påsklov.

blogginfo , , ,

4 kommentarer:

 1. Den nedersta fick jag inte igång. Men den andra kunde jag se. Snöflingorna kommer lite fel tid bara. Det var liksom vid Jultid vi önskade dessa vita bomullsflingor. Men bättre sent än aldrig. :)

  Hörde att det snöade riktigt ordentligt även idag, men var har jag redan glömt. Minnet är kort i denna höga ålder.(skrattar) Det bådar inte gott för framtiden. :)  Vinkelvink!

  SvaraRadera
 2. Erika: *skrattar* snön eller minnet???? visst ville vi haft det till jul istället. Ang att du inte fick igång den nedersta... *irriterad på blogger* Det strular en hel del med att lägga filmer genom blogger, just nu försöker jag uploada dom på youtube, men är inte riktigt säker på hur man gör... återkommer kanske med nyupptaderad film.

  SvaraRadera
 3. Jag kunde se båda filmerna... jösses vilket väder!

  SvaraRadera
 4. Nina: Ja du, här snöar det. Bra att du kunde se filmerna båda två. Men fördelen med youtube är att dom kan vara lite större så jag fortsätter väl att försöka lära mej hur. Jag har ju lyckats lägga in en gång förrut, men då var det inte min egna film. Skam den som ger sej.

  SvaraRadera