Blir det någon fest eller!?

Häromdagen i radions P4 talade Lotta Bromé med en "Sibylla" som tog en titt i sin kristallkula för att se hur det såg ut i framtiden vad gäller Kronprinsessans eventuella förlovning och giftermål.

Kristallkulan var nyputsad, trots det var det ganska suddigt till en början men så småningom klarnade bilden.
Den av många förväntade förlovningen som skulle skett igår ( på Kungens och Drottningens förlovningsdag 1976) fanns inte med i bilden, så så långt var ju kristallkulan rätt inställd.
Däremot framträdde en förlovningsring som det till slut visades ett datum i… 27:e eller eventuellt 28:e juli, vilket jag utgår är ett datum för i år .

När det gällde nästa steg var det betydligt mer information. Bröllopet skulle stånda nästa sommar, men inte i Stockholm utan på minde plats. Kronsessan iförd en vacker kreation med någon typ av etapper.
Därtill en hängande brudbukett i framförallt gult med inslag av lite vitt och lite, lite rosa. Bröllopsresans mål framträdde lite diffust med palmer på en strand, vilket Sibyllan spådde till någonstans i Indien eller Grekland, hursomhelst ett för Sessans välbekant resmål.

Nu tyckte jag att det var kul att skriva ner det här för att se hur mycket av detta kan tänkas stämma in i framtiden. Och för dej som är intresserad kan du ju alltid titta tillbaka hit den dag vi får se Kronprinsessans förlovning och senare då hon blir förd till altaret av sin blivande make (äsch, det kanske är Kungen själv som leder fram henne till den lycklige) i media.

Hursomhelst… nu ger det sig om spådomen är korrekt eller inte och du är välkommen tillbaka hit om du är lika nyfiken som jag.~~~~~~ *** ~~~~~~
Tankens kraft är stor - Tänk positivt

9 kommentarer:

 1. Ja det ska bli intressant och se om någonting av det stämmer.
  Tycker nästan lite synd om henne ibland, det kan inte vara lätt att vara påpassad hela tiden.

  Ska försöka att komma ihåg var jag läste datumet till bröllopet först :o)

  SvaraRadera
 2. I en röd liten...: visst är det så, men det finns ju alltid valet att avsäga sig monarkin som en del tycker. Därom har jag inga åsikter. Tyckte det var lite kul iaf att skriva ner deet här så man kan gå tillbaka och se om Sibyllan "gissade rätt"... fast en del kanske skulle påstå att hon hade förhandsinformation, hon bodde tydligen inte så långt från den blivande Prinsen.
  Ha det bäst önskar jag iaf :)

  SvaraRadera
 3. Det ska bli kul att se huruvida spådomen har rätt eller fel.
  Skulle inte vara helt fel att ha en så kristallkula så kunde man ju tjuvkika på ett o annat.
  Kram Ulla-Bella

  SvaraRadera
 4. Nu är du lite inne på häxans område*ler*
  Intressant och se om det kommer att stämma och jag tror faktiskt att logiskt så borde det ske i år, våra prinsesser är inga ungdomar längre och läste senast i expressen igår att det spekuleras vilt om det svenska kungahuset just ang framtiden att det verkar inte hända mycket på den fronten.
  Mycket snack och lite verkstad så att säga och man kan ju inte prata till sig sk tronarvingar....tror jag iaf... kanske går att trolla fram dem oxå...*skojar*

  Allt bra med dig annars??
  Ska du med på torsdag till blåkulla?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Marlene!
  Det snöar i Gbg, visst är det lurigt.
  Ungarna åker pulka här hemma hos oss och tycker det är sååååroligt!
  har nästan lust att åka med, men har träff med golleger från början av min sjukhus livet.
  Så nu ska vi ta en bärss.
  Ha en go kväll Du med
  Hälsningar från
  m a k i

  SvaraRadera
 6. Guldkorn: Ja ibland tånker man ett det kanske vore bra, men efter modigt övervägande så är det nog ändå bäst att slippa veta, tänk vad lite man skulle kunna påverka sin framtid om den var förutbestämd.

  Witch: Här är det lite upp och ner... men nu är jag i tagen igen. Hoppas jag orkar med resan, om krafterna tryter kanske jag kan få dela plats med katten på din kvast (om jag lovar att hålla kitteln varm under resan *lutar huvudet på sné med bedjande ögon*)
  Kungahuset ja... om dom väntar för länge så lär det väl inte bli nån tronföljare så småningom och då har ju antimonarkisterna fått som dom vill.
  Men än finns ju tid.

  Maki: Ja de yngre tycker säkert det är kul, och visst fick man nästan lut att plocka fram lite julpynt. Nu ska jag lägga ut dagens bild på snön, fast jag är måttligt road för jag längtar efter mer vååååååååår

  SvaraRadera
 7. Ja det ska bli roligt att se vad framtiden ger.. hihi.. Jag tippar på att hon förlovar sig på Öland kanske på samtidigt som mediauppbådet är där inför hennes födelsedag.. =).. i år kanske eller om 10 år.. hmm.. Tur du dokumenterar så vi får se .. Ha det gott..Monica

  SvaraRadera
 8. Moa: ja, annars lär jag inte ha kommit ihåg allt Sibyllan sa, det blir ju kul att se om hon eller du har sett rätt... "10 år" du är rolig du. "Öland" ja... det låter ju helt rätt. Snöar det på dej idag så sätt på mössan *ler*

  SvaraRadera
 9. Vilken fantastiskt vacker bild! Kramar...

  SvaraRadera