Vackra ord...

är nog bra, men det är handlingen bakom som visar hur äkta dom är.... och när jag tittade in hos Charlotta och ser denna fina utmärkelse så blir jag glad. Men att Charlotta också menar vad hon säger förstår jag senare när jag ser hur hon skriver om och länkar, inte bara till mej utan även alla andra bloggar "som gör hennes dag" i sina inlägg.


Nu är det som vanligt meningen att denna utmärkelse ska gå vidare... och hade det inte varit för att jag såg att Charlotta menade det så hade jag nog struntat i att ta emot den... för det börjar bli lite jobbigt att välja och samtidigt välja någon som inte överöses varje gång av flera. Denna gång ger jag denna bara vidare till 2, som kanske inte betyder så mycket för dej som vanligtvis besöker min blogg men för mej personligen betyder det mycket att ha hittat 2 "grekiska" bloggar.

Så härmed är Inga-Britt med Aktuellt i grekland och Simela Meletlidou, grekinna i Stockholm (hennes svenska blogg hittar du här) de som jag ger detta "You make my day-award"


~~~~~~~~~
Framtiden kommer av sig självt - Framstegen måste vi göra själva


8 kommentarer:

 1. hehehe... båda länkarna leder till aktuell i grekland ;-)

  inget leder till mig ;-(

  tack-tack så mycket för utmärklesen marelen, det var så kul att se den!!!
  tänker skriva en post om detta i min blog fast inte innan du ändrar länkarna!

  och citatet gillar jag, den har jag också i min hemsida (min gamla hemsida)

  SvaraRadera
 2. Aktuellt i Grekland24 februari, 2008 12:22

  Tackar tackar! Vad gulligt av dej! Ja visst är det så att de här bloggarna och kontakterna man får via dom, kan göra en riktigt glad. Att titta in hos dej då och då är så otroligt hemtrevligt...
  Ingabritt

  SvaraRadera
 3. Simela: Συγνώμη… έχω αλάξει τώρα. Jag länkade till din svenska sida... för mina läsares skull. Sen efetersom vi tycker så lika ibland så kanske du har lust att läsa min lilla novell, det vor kul att höra din åsikt. Författarskap är ju inte mitt gebit precis men har ändå birdagit med denna novell som du kan hitta här
  .

  SvaraRadera
 4. Inga-Britt: Tack för att du tycker här är hemtrevligt... har väl varit lite av mitt mål, att alla ska kunna känna sig välkommna.
  Och jag blir glad när du säger så, och framför allt vill jag sprida lite possitivt tänkande. Det finns för mycket av den andra varan... och jag ser även din blogg som mycket positiv och därför gärna besöker den även om jag inte alltid har något att säga.

  SvaraRadera
 5. ska läsa din novell, ska bara först skriva om din utmärkelse för mina grekiska läsare..

  OBS! min namn är Meletlidou inte Melitlido (inte så viktigt men ändå...)

  jag hade föredragit att det skulle länka till min grekiska blog men ok med den svenska också - det är bara det att jag inte skrivit i den svenska bloggen på ett tag nu...

  TACK ÄNNU EN GÅNG!

  SvaraRadera
 6. Simela: det är visst viktigt, ens namn alltså. Även om det bara är en etikett, så ska den vara rätt, för den etiketten står ju ändå för vem man är och vilken släkt man tillhör. Därmed är det ändra och även länken. Tack själv

  SvaraRadera
 7. nu så...
  ladde upp en post om awarden!
  kika in!!!

  tack ännu en gång marlene!!!

  makia
  filakia
  puss

  SvaraRadera
 8. just det...
  novellen - den hade jag glömt!!!
  ska dit genast nu!

  SvaraRadera