Sätter fintofflorna på hyllan...


och ställer mej i ateljén för att få lite annat gjort ett tag. Framför allt är det väl leran som ska knådas och bankas för att till slut få en någorlunda intressant form.

Stickandet tar även den sin tid och även om jag inte just nu gör tossor som de på bilden (dom har jag för övrigt inte stickat utan som synes har jag använt tyg, och lite blingbling), så stickas det tossor för glatta livet. Så småningom kommer jag väl att visa upp dom också, men det dröjer lite.

M.a.o. syns jag inte så ofta här på ett tag, såvida jag inte har något på hjärtat som jag absolut vill dela med mej.

Vill du så är du välkommen till min ateljé istället.

Skulle du ha något du vill säga till mej, eller om du hittar något i arkivet som du vill lägga några egna ord vid så lämnar brevbäraren en liten not.
Jag tittar in här då och då och ser om det finns något i brevlådan från dej.


~~~~~~~~~
"dina potentialer är mycket större än någon någonsin tillåtit dej att tro"

Andra bloggar om: , , , , ,

9 kommentarer:

 1. Tack så jättemycket för ditt besök hos mej, vad trevligt att du tittade in så jag hittade hit till dej. Du har en fantastisk och spännande blogg som jag gärna kikar runt i lite mer. Hit kommer jag tillbaka. Kram och ha det så gott.

  SvaraRadera
 2. Elin i tittskåpet: Du får titta in så ofta du vill... du skriver ju så vackra ord till mej *blink* nä, lite skoj bara Tackar gör jag istället artigt och lägger dej till gästlistan, så hittar jag lätt hem till dej igen

  SvaraRadera
 3. Hej Marlene!

  Fina tossor du gör.

  Solvarma hälsningar, från Tossabon Irene

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra tofflor du gjort som gjort för finhyllan..=). Ha det gott..Monica
  ps.. läste i ditt förra inlägg om all snö i grekland, ur led är tiden.. konstigt.
  ds

  SvaraRadera
 5. Såna tossor vill jag ha...som dom på bilden....då skulle jag känna mig som om jag var med i "Tusen och en natt"......nu har jag faktiskt varit i målartagen....målat änglar och smådjävlar..:) Näää, bara det första alternativet...kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm

  SvaraRadera
 6. Hej! vilka fina ballerina skor.
  Du undrar vad Breathwalk pass är för något.Det är en yoga promenad,som är väldigt bra för den som har fibromyalgi.
  Kram//Anna-Carin

  SvaraRadera
 7. Tack allihop, och som ni ser i nästa inlägg så fick jag allt sätta på mej dom igen, och precis som Clara säger så kan det väl passa med "tusen och en natt" här bland änglar och troll, och allt annat som jag inte ansvarar för angående mitt bet
  eende.

  Anna-Carin: Jag tar och googlar på det, tack

  Kramar till alla.

  SvaraRadera