Jag går i väntans tider...


på denna lilla söta kyckling som ska flyga lite söderut nu när påsken är i antågande. Denna lilla prickiga underbart söta fjäderfä kommer med hälsning från Yvonne i Karlskoga som har bloggen Vera's vrå. Tittar du in där så ser du min kycklings bröder och systrar bland allt annat vackert som tillverkas i denna vrå i bloggvärlden.


~~~~~~~~~
Goda resultat kommer sällan av en slump

11 kommentarer:

 1. Tjusigt fjäderfä!

  Tänk... jag gillar inte påsken. Gör därför inga som helst påskgrejor. Och allt detta på grund av att jag tvingades äta ägg som barn. Ägg som jag inte tål.

  SvaraRadera
 2. Hej Marlene! Jag blir jätteglad över att se "min" höna på din blogg, hon kommer till dig i början på nästa vecka, saker och ting har blivit lite försenade pga att en av mina hästar blev sjuk, och sen var det också så att hon inte ville flyga ensam........så hon kommer med sällskap.......(hästen har fått medicin och är på bättringsvägen)

  SvaraRadera
 3. Nina: Jag kan förstå att du inte gillar den isåfall. Själva firar vi inte påsken så mycket som vi kanske borde eftersom i grekland är den större än julen. I gengälld firar vi två gånger vissa år då den grekiska inte alltid infaller samtidigt med den svenska. Lammsteken är iaf ett måste och om vädret tillåter grillar vi ute med goda vänner.

  Yvonne: *skrattar* "min" kyckling = "din" höna... *skrattar ännu mer* denna gång av lycka; En kompis... jippi

  SvaraRadera
 4. Yvonne: Förlåt, glömde att du haft sjukdom i stallet... klart det gör mej ledsen och givetvis inga problem att få vänta lite. Hoppas hästen fått hjälp och blivit kurerad nu.

  SvaraRadera
 5. Tack för besöket i min blogg..
  vilken spännande blogg du har...
  ska kika in efter jobbhelgen och läsa mer..
  Ha det gott..
  kram Anna

  SvaraRadera
 6. Vilken tuff fågel:) Helt underbar...Önskar dig en fin och avkopplande helg! Här blåser det i Göteborgstrakten/Kram Tussegumman

  SvaraRadera
 7. Anna: Tack, du är välkommen att titta in när och hur så mycket du vill. Ha en bra arbetshelg.

  Tussegumman: Nä, skojar du... blåååååser, det var väl milt sagt ;) Ja, jag blev helförälskad i den lilla kycklingen. Hoppas vindarana lugnat sej innan flygningen påbörjas. Önskar dej en likaledes fin helg.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Kul att du hittade tillbaks, tack för titten :) Nej, jag har inte varit inne och röstat hos dig. Missade hjärtanen helt.
  Trevlig helg
  Annapuh

  SvaraRadera
 9. Annaphu: Nu ser jag ju att det inte var du, måste varit en annan Anna, men tyvärr fungerade inte hennes länk.

  SvaraRadera
 10. Hej Marlene, igår tidigt på förmiddagen gav de sig av i alla fall, så de borde ju komma till dig under dagen, jag är ju lite spänd på hur de klarat flygresan, och om dom motsvarar dina förväntningar..........

  SvaraRadera
 11. Posten kom precis nu, med en liten avi att jag ska hämta dom på landningsbanan... så hej då på en stund....

  SvaraRadera