Cirklar på min balkong

En cirkel är ju alltid rund med ett lika långt avstånd från mitten ut till kanterna, och även om de flesta krukorna är det så är den ena i bilden lite oval. Den krukan hade jag med på tisdagstemats "Yta" men fotograferad från sidan eftersom jag tycker dess patinering är så vacker. Har du inte sett den men vill, så klicka här.
Cirkeln är en underbar form som står för så mycket och finns precis överallt. Men framförallt tänker jag på oändlighet... ingen början - inget slut. Magiskt är det...
Vilket får mej att tänka på det grekiska ordet "cyklos" som betyder både cirkel och cykel, när jag ser den lilla växtligheten som börjar spira i krukorna och bevisar att livscykeln faktiskt är oändlig.

På denna bild kan du säkert hitta fler cirklar än de mest uppenbara, fast då får du förstora genom att klicka på den. Denna vecka har jag bidragit med fler cirklar i min ateljé

Det viktigaste är inte varifrån man kommer utan vart man går
Andra bloggar om: , , , , ,

12 kommentarer:

 1. P.S.
  kom i morgon och se, vad min moster har gjort

  SvaraRadera
 2. Titta där... våren kommer så sakteliga i dina cirklar!

  SvaraRadera
 3. En underbar bild! Visdomsorden på slutet är som vanligt mycket tankeväckande. Din sida är en lisa för själen. Kramar...

  SvaraRadera
 4. Godmiddag Hemma nu igen är man. Så kul ang tisdagstemats cirklar du har ännu en annan sorts cirklar,,,kollat runt så roligt att se vad ni väljer,,,men dessa cirklar du visar det är ju våren Ha det bra idag

  SvaraRadera
 5. Visst är växtkraften härlig!

  SvaraRadera
 6. Hej Marlene!

  Dina slutord, är verkligen sanna, följ ditt hjärta, det har jag gjort och hamnat precis rätt.

  Kolla in min blog av i dag, så kan du se hur långt våra krukblommor har kommit.

  Kram från Solvarma Irene

  SvaraRadera
 7. Kan inte sluta läsa sista meningen.
  "Det viktigaste är inte varifrån man kommer utan vart man går"

  Den gick rakt in i mitt hjärta, och la sig där som bomull.
  Tack för att du räddat mig kväll!

  Hoppas allt är bra.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Hej allihop, idag blir det kompanisvar, för jag har ett jätteinlägg att skriva och få ut. Massor på hjärtat med andra ord,

  Jag är så glad över att ni uppskattar och har glädje av både bild och de spå orden längst net, det är liksom meningen.

  Till er som jag skulle besöka får vi ta imorgon...

  Med risk att ni inte kommer tillbaka när ni ser nästa inlägg säger jag over änd out öfr denna gång.

  Men å andra sidan, det kanske kan glädja nån

  SvaraRadera
 9. hej !tack för att du tittade in hos mig.Jag tyckte jätte mycke om den sista meningen :"DET VIKiTGASTE
  ÄR ....super fint.Ska skriva i min bok.KRAM Dadda

  SvaraRadera
 10. Design i tid och rum: Välkommen Dadda... visst är ddom sanna dom orden, ändå så spendersr man så mycket tid på det som varit istället för det som kan bli. Även när man bedömmer andra. Välkommen tillbaka

  SvaraRadera