Alla Hjärtans Dag – hälsning till alla

Med detta hjärta vill jag hälsa dig och alla andra bloggvänner välkomna till en liten tävling i min ateljé.
Mycket mer har jag inte att säga här idag än att ha en Riktigt Härlig Dag… förhoppningsvis i kärleken och värmens teckenTråkighet är allvar utan innehåll


19 kommentarer:

 1. Hoppas din dag blir underbar!

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dej det samma. Strax vankas det hjärtchokladkaka och Cava

  En Solvarm kram, från Irene

  SvaraRadera
 3. Härlig bilde med ordning på torpet manblir liksom sysugen av den.Annmarie

  SvaraRadera
 4. Tack för hjärtekramen :)

  Hoppas du får en skön helg!

  SvaraRadera
 5. Vilket fint hjärta :) Ska se om jag vågar på mig en gissning i din tävling. Hoppas du hade en fin dag igår. Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket sött hjärta :)

  Jag vaknade inte av dina tassande steg......sov som en liten gris.

  Ha det gott!

  Ängeln

  SvaraRadera
 7. Tack allesammans... och visst var dagen bra, god mat från maken och den största rödaste ros jag någonsin sett. Sedan 3 "små" älsklingar som kramade mej, trode nästan det var Morsdag.

  Broarne: Visst är det kul att sy.

  Johanna: det vet du väl att det aldrig kan skada med en gissning

  Ängeln: tihi... tur jag tog av träskorna iaf innan jag stövlade in.

  SvaraRadera
 8. Hej marlene!!
  Vill bara säga du har en härlig blogg... så mycket smått och gott..
  kram A-C

  SvaraRadera
 9. Önskar dig detsamma...fast nu är det jag som är sent ute med Allahjärtansdaghälsningen;)
  Ps! Har varit inne och gissat med!
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Å så gulligt hjärta du sytt vännen, kramen till dig och ha en skön helg

  SvaraRadera
 11. vile bara säga hej ! titade runt i dina vackra blogg...kram

  SvaraRadera
 12. Har ett inlägg på min blogg som jag vill du ska läsa. Är man rädd om sin dator så ska man verkligen läsa det. Virus som sprids genom kommentarer.Mer kan du se inne på min blogg.

  Vinkelevink :)

  SvaraRadera
 13. Ett mycket vackert hjärta :-) Kramar...

  SvaraRadera
 14. Till Alla: Tävlingen gick ganska snabbt och Johanna design är vinnare av mitt hjärta.

  Tack alla som skrivit kommentarer om att min blogg är fin liksom hjärtat som jag sytt.

  Det kommer nog en ny tävling så småningom.

  Kramar till alla

  SvaraRadera
 15. Tidigare idag när jag var här glömde jag tala om vilket sött hjärtan här finns att se. Men bättre sent än aldrig.

  Tusen tack för berömmande kommentarer både här och där. :)

  Blått är heller inte min färg. Blotta tanken på blå gardiner, det ser så kallt ut. Hade en blå jacka en gång i tiden, men det var nog då när jag hade svartvit syn (skämta nu) som jag inte såg riktigt.

  Tack för länken du skrev ner, den ska jag kolla upp. Dom som sprider virus är en skock patetiska personen med det värsta miserabla liv som går att uppbringa.

  Lite kan man nog mota "Olle i grind" med den länken.

  Jag säger bara det,den lille råttan som försöker sabbar min dator som jag lagt ut mycket pengar för. Den vrider jag sönder halsen på så han/hon ser ut som en korkskruv när jag är klar. Bara tanken att någon sitter och flina och förstör, får mig att krevera av ilska.

  Om nu intelligenskvoten är så pass hög, varför inte använda den till något av värde. Kan riktig se den som lyckas förstöra hur han höjer sig själv till skyarna och några min känner sig betydelserfull.

  Så var det ett ärligt svar som du kan garantera kommer som ärligt också. Tycker om dina två bloggars utföranden eftersom som du skrev, man ser att det bor samma person i båda. Så där har du också gjort helt rätt när du designade dom.

  Nu tror jag att jag fick med allt jag skulle skriva ner. Det blev en lång kommentar! :)

  Vinkelevink!

  SvaraRadera
 16. Hej, det var länge sedan.*Skrattar* Som vanligt glömde jag en sak. Yes, jag tar alla bilder själv så, alla foto är mina egna. Nu är det bäst jag knallar hem till mig igen, annars finns det ingen plats för någon annan att kommentera. :)

  Erika vimshönan!

  SvaraRadera
 17. Hoppas du fick en härliga Alla Hjärtans Dag! Jag var inne och tittade igenom din härliga ateljé. Speciellt luffarslöjden! Jag har inte vevat på länge ( det blev lite väl mycket i julas) men nu vart jag sugen igen... TACK! Gillade ditt hjärta fullt av ull. Den idén "lånar" jag nog! Ok va? Lovar att länka till din sida om jag lägger ut ett foto på bloggen!

  Hoppas du får en riktigt härlig vecka!

  Kram på dig
  Jeanette

  SvaraRadera
 18. hej hej ! sover inte du ? jag får inte så många kommetarer i min blog
  men jag blir så glad när du svarar.
  På tal om möbler dem är värkligen som ???...men jag är en konstig person, och gillar so mycket olika och uda saker.Gillar mycke de stilrena stilen ,men skulle vilja också inreda i gamal Franska lantliga
  design.hoppas du hade härlig helg,
  ska läga mig nu,börjar få ont i handleder.Kram och godnatt.

  SvaraRadera