Som ett litet frimärke

Denna lilla söta frimärkesbild blev jag väldans glad över att få. När man tilldelas en sådan här utmärkelse med de glada orden " You make my day" så förstår man att någon iaf har glädje av min blogg...

Ibland när man bloggar så kommer ju ändå tankarna... vem bryr sej om vad jag skriver eller visar i form av bilder eller foton. Många gånger så kommer det en kommentar eller 2 som bekräftelse och så fortsätter man. I och för sig kan man ju skriva bara för sig själv... och låta det vara en dagbok "som blog egentligen var menat från början", men då finns ju inget syfte med att ha det på nätet. Så visst blir jag glad varje gång jag ser att någon njutit, blivit glad eller bara berörd på något sätt av mina inlägg.

Nu kan man ju inte ta emot en sån här utmärkelse utan att dela med sej... och då är det en person som en dag "gjorde min dag" speciell; Malin - skelleftebruden då hon ändrade sin blogg till en gladare sådan och så ofta skriver att hon blir glad av att hälsa på hos mej.

Ok, det var en av alla dem jag vill ge en utmärkelse till, och egentligen vill jag ge en till alla er som kommer hit och skriver gulliga kommentarer till mina inlägg... det betyder jättemycket att få respons. Givetvis finns det bloggar som jag skulle kunna ge utmärkelsen till, men gladast blir jag nog ändå när någon stannar till och byter några ord med mej .

Att välja någon av er gör och kan jag inte, utan så här får det bli... jag ger denna utmärkelse till dej som glatt mej med dina ord här hos mej sedan mars 2007, om det sedan blir 10 eller 20 st (som det var menat) eller inte tar jag inget ansvar för *blink*.

De som med detta bildbevis gläds av att byta några ord med mej är Nina på Johangården och Zanna - en Ängel på ett moln. Jag tackar, tar emot och ger med glädje tillbaka.

Erika är också en av dem som gläds åt mina ord här och där. Och jag hoppas fler vågar ta emot utmärkelsen.


Njut av livet... det går inte i repris ~

7 kommentarer:

 1. Förstår att du blev glad över en sådan utmärkelser. Den var du värd tycker jag!

  SvaraRadera
 2. Erika... Tack, hoppas du passar på att ta den med till dej, du är värd en oxå. Tack, hoppas du passar på att ta den med till dej, du är värd en oxå. Du tillhör en av dom som kommenterar för att du har något att säga... och inte bara för att själv synas bland kommentarerna det märks som t.ex att du inte bara skriver något i sista kommentaren. Utan skriver i det inlägg där kommentaren passar. och det visar oxå att du tar dej tid att titta runt och läsa inläggen. Kram tilldej och jag menar det... ta med dej utmärkelsen.

  SvaraRadera
 3. Och här kommer en utmärkelse till :)

  SvaraRadera
 4. Hej vännen !

  Tittar in en stund och läser lite... givetvis tillhör jag dem som alltid uppskattar trevliga & tänkvärda ord... gärna med en eller annan intressant bild till ;-)

  Sköt om dig och ha en trevlig helg !

  Varma hälsningar, Tierra

  SvaraRadera
 5. Hej! :)
  Oj, vilken ära att få en sån fin utmärkelse av dig! det betyder otroligt mkt!
  gjorde jag din dag speciell genom att ändra min blogg?
  kul att jag ngn gång får glädja en annan människa, det känns stort-och fint på ngt sätt..

  Och jag säger fortfarande som jag brukar, jag blir verkligen glad av att kika in hos dig.
  Jag tycker jag har läst det mesta, men jag hittar alltid ngt nytt när jag är in :)

  Och dina kommentarer på min blogg värmer verkligen!

  Tack att du finns <3
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Tänkvärt och intressant. Man fångar sig själv i flykten och undrar sedan förstår man. Att blogga är inte bara en kommentar utan att ha en tanke och ibland också en eftertanke både för sig själv och den som eventuellt tar till sig. Internetberöring - var en tanke som jag fick.
  Med positiv hälsning
  Ewa-Christine

  SvaraRadera
 7. Ewa-Christin: Just så är det, Jag har alltid funderat lite över när en del säger att dom bara bloggar för sin egen skull. Eller lägger ut bilder ifall datorn skulle krascha... nä, bloggandet är nog mycket mer än så, även om en del inte törs erkänna det.
  Hoppas du tar med dej utmärkelsen... sjag tänker springa in till dej då och då och kolla ;)

  SvaraRadera