Sån é jag...inunder mitt tak, vad gäller inlägg och kommentarer.
Jag vet inte om du tittar tillbaka då och då för att se om jag svarat på din kommentar. Det hoppas jag iofs att du gör för jag försöker svara på alla... men... ibland är jag sen och det beror lite på den trötthet som överväldigar mej mellan varven vilket jag skriver om här.
Så vad jag vill säga med detta inlägg är att om du tittar in då och då för att se en svarskommentar så misströsta inte. Ibland svarar jag ganska fort, ibland dröjer det längre, men... i samband med att jag skriver något nytt så brukar jag också försöka svara (så passa på att titta efter när du ser ett nytt inlägg). Jag är jätteglad för alla gulliga kommentarer och jag vill absolut inte missa att svara på din eller någon annans.
Här kommer ytterligare ett men... i samband med att jag är så trött så fungerar inte heller minnet som det ska... vilket innebär att jag ibland glömmer. Så ser du inte någon svarskommentar så är det antagligen på grund av det, inte att jag inte ville. Då får du ett svar en annan gång istället. Bäst fungerar det trots allt när jag svarar direkt (för så nyfiken är jag att jag nästan varje dag tittar efter för att se om du varit inne och tyckt till), men som sagt... ibland finns inte orken där.
Så är du osäker, och tycker det är jobbigt att vänta på svar som inte kommer så passa på och titta efter när jag skrivit ett nytt inlägg. Dina kommentarer betyder mycket för att hålla bloggandet vid liv.
~~~Att beundra sin egen gloria får man bara ont i nacken av~~~

Andra bloggar om: , , , ,

19 kommentarer:

 1. För egen del gör det inget om det inte finns svar. Tycker inte du ska känna tvång över det. Det tror jag alla håller med om. Jag kikar in hos dig titt som tätt. Men jag kikar på det du har på bloggen, inte om svar finns.

  Tänk på din hälsa först och främst, inte om du kan ge svar till alla och envar. Är man trött och har ont, så kan bloggen vänta tills man känner sig pigg igen. Det är min livsfilosofi!

  Önskar dig en God natt och God morgondag!

  SvaraRadera
 2. Glömmer hälften. Jag ser dina svar när jag gör mina kommentarer. :)

  SvaraRadera
 3. Erika: denna gång kommer snabbt svar. Jag känner nog inte tvång, utan däremot vilja... Fybromyalgi blir man väl varken bättre eller sämre av, men man får lära sej begränsningarna, vilket jag till stor del gjort, och AoO är att inte stressa. Men jag ville gärna lämna en förklaring för inte alla tänker som du. Själv blir jag väldigt glad när jag får svar på en del av mina kommentarer. Men inte stött om det inte sker, vet ju någonstans att många av oss i denna bloggkrets har våra krämpor på ett eller annat sätt. kram för dina gulliga kommentarer iaf *hoppas hon läser detta* *fniss*

  SvaraRadera
 4. Nu springer hon förbi och såg svaret. :) Förra kommentaren fick jag inte riktigt till som jag ville. Orden har en tendens att fladdra likt trädkronor vid blåst. Men naturligtvis ser jag dina svar. Jag brukar titta på vad andra skriver i sina kommentarer, så då ser jag svaren du skriver. Så skulle det sett ut. Nu är jag nöjd över mitt ordval! Man är som en virrpanna utan lock! *S*

  Tänkte jag skulle vänta ut Tisdagstemat och se vilket ord det blir i morgon. I bland är det inne efter 00:00. Tänkte det kunde vara bra att fundera på om man ligger sömnlös.*S*

  SvaraRadera
 5. Ja den stora tröttheten som du beskriver känner jag alltför väl igen. Inte för att jag ska påstå att jag vet exakt hur du mår. Det vore förmätet av mig. Men tänk på att din blogg är din och där bestämmer du. Du ska inte känna tvång att svara på kommentarer eller kommentera hos andra. Med det vill jag dock inte påstå att jag inte blir glad för din kommentar igår. Det blev jag så klart. Men det ska komma spontant. Styrkekramar...

  SvaraRadera
 6. Dagens tisdagstema är ensam. Jag tycker att det passar lite i min kommentar till dig. För när man går in på din blogg och läser så är det just så man INTE känner sig. Du skriver så fint och delar med dig av dig själv i både bilder och ord, sätter pränt på en del saker man tänkt ibland men inte säger. Jag känner så väl igen mig i hur du mår och ibland är det ju faktiskt en lättnad att läsa om någon annan som vet hur det är. Jag tycker att du verkar vara en superpositiv och mysig tjej, för att inte tala om vilken skapartalang du har, klart man kikar tillbaka och kollar svaret. De dagar som orken tryter så låt den göra det. Ha en fin dag Kram.

  SvaraRadera
 7. Skulle kunna skriva exakt dina ord själv. Det fungerar likadant för mig. Enkelt är att gå in i sin egen blogg och bara skriva ett inlägg... sedan kommer det svåra, kommentarerna. Både i egen blogg och andras bloggar.

  Men... jag tänker och gör som du.

  SvaraRadera
 8. Erika, tror att jag fattade och resten har jag väl svarat på inne hos dej. hoppas natten blev fylld med stärkande sömn. Nu ska jag se vad du har på temat för dagen

  Gisan: tror inte du är förmäten, utan ärlig. Och jag känner inget tvång, det är mer viljan som inte är kompatibel med orken. Och det är klart jag vill kommentera och jag lovar... det är spontant, att krysta fram något har jag varken tid, ork eller vilja att göra. Tack för dina stöttande ord

  Zanna: en tår letar sej nästan fram i ögonvrån när jag läser vad du skriver. Du é söt du, tack min vän

  Nina: Ja du.. gissar att det är många som kan känna så här, men jag tycker du är snabb på att svara, eller så är det jag som är långsam på att titta efter svaret *blink*

  SvaraRadera
 9. Hihi... jag ser allt vilket tak det här är.....fniss

  SvaraRadera
 10. vilket fint tak och tack för din kommentar hos mig, jag tittade runt här och fann många intressanta saker! Återkommer!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 11. Du ska ju inte känna att du måste svara på allt ....du gör som du vill...men visst är det kul med kommentarer det vill väl alla ha ...men inte som jag tar som en självklarehet att man ska få...hoppas att du har en bra dag!
  Kramiz

  SvaraRadera
 12. Hej! förstår precis vad du menar,är lika dan själv.Den förlamande tröttheten och minnet som sviker.
  Ha en bra tisdag// Anna-Carin

  SvaraRadera
 13. Hej på dig Trolltygsängeln..attans vad jag sagt saker kommer inte hem till dig när jag klickar på din logga där du lämnat kommentar den säger bara hela tiden sidan hittades inte, suckar,,och muttrar...men nu hittade jag dig som länk hos Piapuma och därifrån kom jag in ..så får lägga dig i mitt länkskafferi igen då..fnissar ja du Filifjonkans gloria den är svart av fula ord sista tiden fnissar,,kan du strö lite flingor på den är du snäll så den blir fin igen..kram på dig.

  SvaraRadera
 14. Hej, så kul att du vill hänga med. Jag har inte helt koll på d tekniska än men det ska nog funka :) Det blir tyst på min blogg i ca 2 veckor och sen kör jag igång, då hojtar jag till :) Kram

  SvaraRadera
 15. Säger bara en sak.... Puss o kram och sköt om dig;)

  SvaraRadera
 16. Kalinichta på dig!

  Tack för grekiskan ;-) Kul att hitta en som jag inte upptäckt förr!

  Ha det riktigt bra!

  SvaraRadera
 17. G-T: klart du gör, hade inte förväntat mej annat

  Alle: Nej det är klart, men det blir ju liksom en bekräftelse på att jag läst och tagit emot kommentaren och att den betyder något för mej, för det gör den.

  Anna.-Carin: vet att du förstår.

  Fjonkan: har varit bort och lämnat en påse.

  Zanna: klart som korvspa

  PD: Säger bara en sak... detsamma ;)

  Snäckernas sjö: Välkommen ska du vara, vem vet, kanske jag kan lära dej några fler ord.

  SvaraRadera
 18. Visst är det roligt när besökarna lämnar spår efter sig. Tackar för sådana du lämnat hos mig och gör ett litet fotavtryck hos dig.
  Hälsar
  Birgitta

  SvaraRadera
 19. Hej Birgitta... kul att du satte ner tassarna (")(") en stund, välkommen tillbaka.

  SvaraRadera