Igår var det familjens dag
En julklapp till familjen utnyttjades igår. En heldag med resturangbesök och bio. Det är sååå mysigt att göra något tillsammans med sina vuxna och nästan vuxna barn.

Tyvärr kunde inte den införlovade dottern vara med för hon var i Huvudstaden och försökte kom
ma med i "so you think you can dance". Det lyckades inte så bra denna gången för henne (det var improviserad jazz som gällde och kanske inte hennes favoritdans), men jag är ändå stolt över henne precis som min son är.

Därför visar jag denna lilla filmsnutt där hon dansar lite grann i en eget korreograferad uppvisning tillsammans med sina dansare. Egentligen får jag inte lägga ut den för min dotter eftersom hon oxå är med, så du får inte skvallra.
Men eftersom blivande svärdottern inte har något emot det så gör jag det ändå. Och visst är hon duktig och idag har hon nyss fyllda 19 redan flera jobb som danslärare.

Önskar att jag även fick visa mer där min dotter dansar men hon hotar med stämning om jag gör det så... du får hålla till godo med detta.

När jag ändå är i fatrten så kan jag berätta att min son och denna unga danslärarinna förlovade sig på min födelsedag förra året.


Ännu har vi våra barn hemma och har därmed fått den storasyster tösen alltid önskat sej, och visst är det lite trångbott men jag är ändå lycklig att sonen väljer att bo här med sin flickvän även om de båda har arbete.


Idag är även mellansonen snart vuxen... stack iväg tidigt i morse till pliktverket för mönstring, och om två veckor fyller han myndig.Nu har jag skrivit en massa annat än om vår dag igår, så om du vill veta mer om det så får du titta in en stund inorgon igen.
"Kvällen är en god avslutning på dagen"

8 kommentarer:

 1. Oj ingen dålig dag och inga dåliga dansare heller;) Jättekul att se.
  Ha en bra dag
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fy vad tråkigt... jag kan inte se filmen... andra gången i dag som jag försöker titta på den, men det blir bara svart på den lilla "filmduken" när jag försöker sätta på den! Synd!

  SvaraRadera
 3. Härligt med en familjedag, visst är det gott att ha dem omkring sig :) Ska försöka kolla filmen, det går lite trögt i vår data idag, men trägen vinner. Ha en finfin dag, kram.

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Japp det är jag som har Karinsblommiga oxå...=)Rätt gissat!
  Jag bor 1 mil utanför Göteborg...
  På landet...mitt i stan..fniss!/Karin

  SvaraRadera
 5. G-T: det är bara för att du inte ska kunna skvallra tihi.

  Zanna: Jag inser att filmen är förstor, men ville inte korta ner den mer utan behålla hela sista dansen. Så har du som G-T en trög dator så är det svårt att se den. kollade på makens och såg att den hackade väldans.

  P&D: Kul att du kyckades se det som inte G-T kunde se.

  Karin: Aha... tack för att du redde ut begreppen. Funderade på om du var bortifrån mina trakter men förstår att du är närmare götet.

  SvaraRadera
 6. Innan jag läste och vad du skrivet såg och lyssnade jag på filmen. Då tänkte jag men hur är detta möjligt när mitt kära barnbarn är med på den.

  Men det talar du ju om i din text. Det blev som du sa att du tänkte med hjulklappen och det är jag glad för!
  Stor varm kram från far!

  SvaraRadera
 7. Oj vad duktiga dom var på att dansa! :D
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Malin och Far: vad kul att ni kunde se filmen. Den är lite hackig för att den är på snudd för stor. Men ville inte klipaa bort delar av den. Glad att ni gillade den

  SvaraRadera