I datorns alla gömmer...


hittade jag denna bild på ett Hjärta fullt med Rosor. Ett litet pillejobb då den tillverkades men jag blev nöjd med resultatet.
Den var ursprungligen i två delar men eftersom lera har en förmåga att forma om sej i torkning och bränning ville dessa inte passa ihop riktigt.
Underdelen använde jag som blomsterfat men överdelen blev något helt annat som du kan se om du klickar här.

Senare gjorde jag en annan men med betydligt mindre antal och annorlunda rosor, dessutom svart, den höll formen och den har jag kvar än idag som smyckeskrin.


Den vita såldes till min blivande svärdotters förtret... sonen och hon förlovade sig nämligen före jul och det vita hjärtat hade ju varit en passande förlovningspresent.

Så det kanske är dags att plocka fram leran igen och komma igång i början på detta nya år. Inte för att jag brukar ge några nyårslöften till mej själv, men iaf en liten påminnande tanke kanske.

Andra bloggar om: , , , ,

6 kommentarer:

 1. Wow, så läckert!
  (Du gav väl inte sönerna tomma plånböcker, det ska finnas en liten peng i dem, annars förblir plånböckerna tomma... :)

  SvaraRadera
 2. Oj! jag blev verkligen kär i den svarta!!
  Så otroligt fin!!!

  Kramar i massor
  Malin

  Skelleftebruden

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fina hjärtan!!!

  Trevlig Trettondagshelg!

  SvaraRadera
 4. Jättefina hjärtan, både det svarta och det vita :)
  Trelvig helg :)

  SvaraRadera
 5. Ja du, inte gör detta det lättare att hitta på något kuligt litet paket till dig. Jag funderar och funderar och funderar på mitt lilla dilemma... paketdilemma.

  Men jädrar anåda... en lösning kommer så småningom.

  Fint!!!

  SvaraRadera
 6. Tack allihop för fina kommentarer, blir stolt och glad. Det är ju inte alltid själförtroendet är på topp även om ibland är nöjd med det man gjort

  Nina: Ska jag ta en runda borte hos dej och välja... *blink* jag vet massor som jag inte skulle kunna göra bland alla dina fina saker.

  SvaraRadera